2821
2789
عنوان

پسر پولدار

138 بازدید | 6 پست

بچه ها بیایید نظرتونو بگین

من با یه پسری اشنا شدم  ۱۳ سال اختلاف سنی داریم ولی قیافه من بیشتر و مال اون کمتر میخوره وضع مالیش توپ توپ چشم من به مالش نیست اصلا چون وقتی من عاشقش شدم و مطمئن شد دوست داشتنم واقعی بهم از وضع مالیش گفت حتی دنبالم با پراید دوستش میومد در صورتی که ماشینش خارجی و راجب شغل و خانوادشم بهم دروغ گفت که منو امتحان کنه ولی از زمانی که راستشو بهم گفته و با خانواده پولدار و سرشناسش اشنا شدم دیگه حالم مثل قبل خوب نیست همش فکر میکنم داره بهم خیانت میکنه یااینکه بااین همه پول کلی دختر خوشگل کنارش میان چجوری به اونا پا نمیده قیافه و قدشم خیلی خوبه نمیدونم چکار کنم همش دارم دعوا میکنم باهاش که ببینم واکنشش چیه دیگه شباهم خواب ندارم اگر از روز اول میفهمیدم پولدار اصلا عاشقش نمیشدم و ترکش میکردم چون اعتماد به نفسم در کنارش بسیار کمه

به آقا پسر حسودیم شد.

اینجور که میگین بسیار هم با شخصیته، اینطوری خودتون رو دست کم نگیرید وقتی دوستتون داره خیانت نمیکنه خیالتون راحت‌.

به درخواست خودم از نی نی یار، تعلیق حساب کاربری کردم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به آقا پسر حسودیم شد.اینجور که میگین بسیار هم با شخصیته، اینطوری خودتون رو دست کم نگیرید وقتی دوستتو ...

امیدوارم همینطوری باشه چون اگر بخواد ترکم کنه واقعا ضربه بزرگی میخورم اولین بار که عشق با یه مرد تجربه میکنم

امیدوارم همینطوری باشه چون اگر بخواد ترکم کنه واقعا ضربه بزرگی میخورم اولین بار که عشق با یه مرد تجر ...

برادرانه بهتون میگم خودتون رو قوی کنید، هیچ چیز صد مطلق نیست پایان با آغاژز یه رابطه شروع میشه، همیشه پلن بعدی داشته باشید، خوب باشین تو رابطه تون بمونه فبها نمونه ایشون ضرر کرده، مطلقا عاشق خودتون باشین اول.

به درخواست خودم از نی نی یار، تعلیق حساب کاربری کردم.

امیدوارم همینطوری باشه چون اگر بخواد ترکم کنه واقعا ضربه بزرگی میخورم اولین بار که عشق با یه مرد تجر ...

خیلی مراقب باش

تهمت نمیزنم.پسرای پولدار اکثرا اهل هزار تا کثافت کاری هستن.چون خیلی موقعیت راحت تر و انتخاب های بیشتر دارن

چون میگی تجربه اولته خیلی مراقب باش.شاید این استثنا باشه و واقعا بخوادت

کجای رشت دنبالت بگردم...