2777
2789
عنوان

درد و سوزش مری

393 بازدید | 13 پست

سلام دوستان کسی هست بتونه کمک کنه. عصری بستنی خوردم اومدم خونه آب دوغ خیار خوردم بعدش هندونه 

یک ساعت پیش درد به صورت نقطه ای شروع شد و سوزش چون رفلاکس دارم رفلاکسم بالا زد 

اوردم بالا خون توی استفراغم بود خون روشن الان هم میسوزه همون یه نقطه  خیلی میترسم 

به نظرتون بخاطر هندونه بوده ؟؟؟ 

ممکنه ببین  وقتی آدم استفراغ میکنه بخاطر اسید معده که زیاد ترشح میشه مویرگا آسیب میبینه و این خون کمرنگ همونه شایدم هندونه باشه وقتی رفلاکس داری و اسید معده ت زیاد ترشح داره رو هم چیزی نخور مخصوصا آب دوغ خیار و هندونه سردیجات کم بخور

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

ممکنه ببین وقتی آدم استفراغ میکنه بخاطر اسید معده که زیاد ترشح میشه مویرگا آسیب میبینه و این خون کم ...

آره دقیقا رژیم غذاییم خیلی بده رعایت نکردم چندوقتی خیلی بد غذا میخورم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه ببین وقتی آدم استفراغ میکنه بخاطر اسید معده که زیاد ترشح میشه مویرگا آسیب میبینه و این خون کم ...

میزنی گوگل سرچی میکنی بدتر میترسه آدم منم پانیک دارم خیلی ترس دارم 

همشم نگران بچمم

حالت تهوع استفراغ نداشتم چون رفلاکسم شدت گرفت اسفراغ عمدی کردم خون دیدم ترسیدم بخاطر اسید زیادی که معدم داره وپرخوری عصبی دارم زیاد غذا میخورم بعد رفلاکسم که میگیره مجبور میشم بیارمش بالا که حجم معدم خالی شه این باعث میشه بترسم از زخم مری انگار یه بیماری گرفتم که هروقت زیاد میخورم خودمو مجبور میکنم بیارم بالا از ترس چاق نشدنم که شده اینکارو میکنم الان که خون دیدمو درد دارم ترسیدم خیلی زیاد

میزنی گوگل سرچی میکنی بدتر میترسه آدم منم پانیک دارم خیلی ترس دارم همشم نگران بچمم

چرا نگران بچه ت هستی؟

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

حالت تهوع استفراغ نداشتم چون رفلاکسم شدت گرفت اسفراغ عمدی کردم خون دیدم ترسیدم بخاطر اسید زیادی که م ...

منم مشکلات شما رو دارم ولی غذا کم میخورم هر وقت زیاد میخورم اینجور میشم عمدی سعی نکن استفراغ کنی من عمدی هم نیست ورم معده و روده هم دارم که خیلی اذیتم تو بارداری سر همین چیزا تا ماه هفتم ویار شدید داشتم و رگه های خون میدیدم تو استفراغم چون مثل خودم هستی بهت گفتم سردیجات زیاد نخور رو هم غذا نخور چی،ای خمیری و حبوبات کم بخور مثلا ماکارانی خیلی بد هست نوشابه دلستر بد هست بجای اینا اگه خواستی دوغ با طعم نعنا عالیس بخور ترشی خییییلی کم بخور آبغوره آبلیمو خیلی بد هست رعایت کنی کمتر مشکل پیش میاد منکه دارم لاغر میشم چون نمیتونم زیاد بخورم اینم بگم اکثر روزا حالت تهوع شدید دارم  

حالت تهوع استفراغ نداشتم چون رفلاکسم شدت گرفت اسفراغ عمدی کردم خون دیدم ترسیدم بخاطر اسید زیادی که م ...

استفراغ عمدی رو حتماااا انجام نده بدتر باعث سوزش و درد مری و معده میشه و ممکنه بخاطر همین رگه خون دیدی

منم مشکلات شما رو دارم ولی غذا کم میخورم هر وقت زیاد میخورم اینجور میشم عمدی سعی نکن استفراغ کنی من ...

مرسی عزیزم انشالله هرچی زودتر خوب شی درست میگین من رژیم غذایی رعایت نمیکنم 

استفراغ عمدی رو حتماااا انجام نده بدتر باعث سوزش و درد مری و معده میشه و ممکنه بخاطر همین رگه خون دی ...

آره تحمل رفلاکس رو ندارم بخاطر این انجام دادم. دیگه انجام نمیدم همین باعث تشدید رفلاکسم سده 

مرسی عزیزم انشالله هرچی زودتر خوب شی درست میگین من رژیم غذایی رعایت نمیکنم

ممنون گلم همچنین شما دوست عزیز

آره تحمل رفلاکس رو ندارم بخاطر این انجام دادم. دیگه انجام نمیدم همین باعث تشدید رفلاکسم سده

دقیقا چون خود استفراغ غیر عمد هم باعث سوزش معده و مری میشه دیگه این کار خیلی بدترش میکنه

دقیقا چون خود استفراغ غیر عمد هم باعث سوزش معده و مری میشه دیگه این کار خیلی بدترش میکنه

دقیقا خیلی اشتباه کردم خیلی  خیلی وقتا بخاطر رفلاکس حجم زیادی که غذا خوردم میرفتم بالا میووردم