2777
2789
عنوان

کادویربی مناسبت برای ماپرشوهر

200 بازدید | 10 پست

شوهرم میخواد. بی مناسبت برای مادرش کادو. بگیره منم میگمپلزومی نداره چون کلی دلیل دارم براش اول اینکه تا حالا کلی دعوا داشتن باهامون. تازه چند. وقته بامون خوب شدن میگم باز پر. توقع میشن دوم اینکه خیلی از. دوران بارداریم که پدرم رو. دکترها جواب مرده بودن و. منم حالم بد. بود. و. مادر. خودم نمیتونست بهم برسه و. مادرشوهرم یه بار. یه سوپ. برام نپخت دلم پره تازه بهم میگفت سیسمونی نخر. پولای سیسمونی رو بزار. تو بانک با سودش خورد خورد. بخر(چقدر. رو داشت)دلیل سوم هم اینکه تو. این یک سال و. خورده ای که بچه دار. شدیم نشده یه بار یه شانسی برای این بچه بخرن اسباب بازی حسابی که پیش کش در. صورتی که شوهرم قبل بچه دار. شدنمون هر. سری که خواهرش از تهران میومد. یه اسباب بازی برا بچه هاش میخرید. ولی اینا هیییچججکدوم اینجور. نبودن سوغات های مادرشوهرم هم که برا بچه یا تنگ بود. یا جنسش انقدر. بد. بود. که یادمه دکمه هاش رو هر. کدوم ذو. میبستم میوفتادن دلیل چهارم هم اینکه هرچی براشون خریدیم دیگه ندیدیم به تنشون مثلا در. بدترین حالت من از. ترکیه برای مادرشوهرم لباس خریدم داددبه خواهرشوهرم میپوشید. رو لباسش وقتی تازه زایمان کرده بود. و. خیس میشد از. شیرش خوب با توجه به این دلایل به شوهرم میگم لزومی نداره بزار. مسافرت کهذمیریم یه چیز خوب براش بخر

همه دلايل شما محترم 

ولي به نظر من وقتي يه پسر درست داره براي مادرش هديه بخره ديگه اين دلايل توجيه براي نخريدن نيست 

شايد براي شما مادر شوهر خوبي نبوده ولي مادر همسرتون هست 

شما دوست دارين همسرتون براي كادو خريدن يا نخريدن براي مادرتون براتون تعيين تكليف كنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه دلايل شما محترم  ولي به نظر من وقتي يه پسر درست داره براي مادرش هديه بخره ديگه اين دلايل ت ...

والا ما جرات نداریم جایی میریم مامانمون رو سوار. ماشینمون کنیم چون. مادرش اینا نزدیک مامانم میشینن میگه اگر. ببینن حرصشون میگیره کادو. بی مناسبت پیشکش

حق با شماست 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

من منظورم نبود شما خداي نكرده براي خالي كردن خودت ميگي 

هر كسي با توجه به شناختي كه از اطرافيانش داره تصميم ميگيره 

مثلا اطرافيان من و خانواده همسرم با كادو حتي بي دليل متوقع نميشن 

حتي متوقع هم احيانا بشن دليلي نميبينم به توقعات بي دليلشون جوابي داده بشه 

ولي در كل يه كادو براي مادر گرفتن كار قشنگيه 

من شنیدم روزی هر کسی مشخص هست اگر همسرتون میخواهد کادویی برای مادرش بخره یا برایش خدمتی بکنه اگر این روزی را از مادرش قطع کنی مطمئنا آن روزی نسیب شما نیز نخواهد شد و با بیماری چیزی از سفره شما نیز کسر خواهد شد. . البته بهتر است همسرتون کادو رو بخره و با هم بدهید اینجوری جای شما هم بهتر میشه.

خدایا شکرت که پشت و پناه منی و من تو را دارم.....