2777
2789
عنوان

حس ششم واقعی 🌾

378 بازدید | 27 پست

دوستان چوب لیمو  و مقداری نمک نیاز هست 

یه آتش کوچیک درست کنید نمک روی آتش بریزید سوالتون رو تصور کنید و اطلاع بدین 

دوستانی که انرژی منفی داشته باشن واقعا نمیتونم چیزی بگم .. 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

با بیمه حله بدون بیمه روبه فناست متاسفانه

بدبختی اینه بدون بیمست و به ماشین خارجی هم زده 💔 

دردم من به کی بگم 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

اینکار و نکنید انرژی فوق مضری بهتون وارد میشع 

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
بدبختی اینه بدون بیمست و به ماشین خارجی هم زده 💔 دردم من به کی بگم

درد تو نیس درد بچه ی مردمه خودت کم بدبختی داری میری درد بچه ی مردمم قاطی دردات میکنی بشین خونه اب سیبتو بخور 

درد تو نیس درد بچه ی مردمه خودت کم بدبختی داری میری درد بچه ی مردمم قاطی دردات میکنی بشین خونه اب سی ...

نه نه نمیشهه همه چی من بود رابطمون فرق داره مثل رفیقای الکی نیستم 

تمام شادی ها و غمامون و باهم تقسیم کردیم 

😔💔

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔