2777
2789
عنوان

لعنت به کنکور

498 بازدید | 21 پست

زیست۵۳زدم ترازم از دسیسه‌ت ۱۰۰تا کمتر شده خدا 

چرا هر سال ی کاری میکنی من به خاسته ام نرسم 

بهترین درصدا رو بین کنکورایی که دادم همین تیر زدم 

واقعا ناامید شدم از همه چیز 

به جهنم خودم کشتم نشد که نشد 

Not Now maybe  Later

تراززز کم دادددد

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تراززز کم دادددد

برا همه؟

گذاشته بود با درصدای ده درصد بالاتر از اردیبهشت تراز مشابه اردیبهشت داده وااای یعنی چی آخه این چ عدالتی 

تازه تیر سخت ترم بود

Not Now maybe  Later

دیدین شما ؟؟؟؟ هم تراز داد هم رتبه ؟؟

من استرس دارم بنطرتون ببینم یا نه ؟

فردا قرار بود مثلا بریم بیرون 

میترسم ببینم زهرمارم بشه

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   7

نمیدونی تراز و درصدای پارسال لحاظ میشه یا نه؟

امیدم به همون نشه دیگه واقعا از همه تلاشام پشیمون میشم میشنم پای رشته خودم مرض دارم مگه خودم بکشم تهش بشه مسخره بازی 

بازیست۵۳ زمین۴۴ وااای دارم دیوونه میشم

Not Now maybe  Later
برا همه؟گذاشته بود با درصدای ده درصد بالاتر از اردیبهشت تراز مشابه اردیبهشت داده وااای یعنی چی آخه ا ...

😖😖😖

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
ب کتفت ،کنکور شدع یه غده سرطانی بیخیال بابا

بخدا شرمنده بابام میشم از وقتی دانشگاه رفتم فهمیدم تو علوم پزشکی خبری نیست برا هیچ رشته ای فقط از دور خوشه 

بخاطر بابام دوباره کنکور دادم

Not Now maybe  Later
امیدم به همون نشه دیگه واقعا از همه تلاشام پشیمون میشم میشنم پای رشته خودم مرض دارم مگه خودم بکشم ته ...

شما پارسال هم کنکور دادی؟

واسه پارسال رو واسه شما لحاظ نکردن؟

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،