2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من حاجت گرفتم😂

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
من برا داداشم نقل رنگی گرفتم تاعقدیش بریزم روسری که داماد بشه که شد.امابراخودم جوراب دخترونه گرفتم ک ...

انشالله برادرت خوشبخت بشه و خدا دامنتو سبز کنه دخمل بهت بده

من چیکار کنم شوهرکنم🤣🤣

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

همونکه میگن یچیزی بخرید مربوط به خاستتون باشه سال بعد بهش میرسید،من و چندنفرانجام دادیم هیچی نشد

شاید چیز سخت،غیرعادی یا دور از ذهن بوده،خیلیا نتیجه گرفتن

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

انشالله برادرت خوشبخت بشه و خدا دامنتو سبز کنه دخمل بهت بدهمن چیکار کنم شوهرکنم🤣🤣

به نیت عروسی یه چیز بخر اون روز که تو عادت ازش استفاده کنی حتی شده کله قند سفره عقد

انشالله برادرت خوشبخت بشه و خدا دامنتو سبز کنه دخمل بهت بدهمن چیکار کنم شوهرکنم🤣🤣

حالا ضررنداره انجام بدی،اگه میخای ازدواج کنی یچیز سفید بخر یه لباسی کفشی بگو مثلا اینو تو خاستگاریم یا نامزدیم میپوشم ،سال بعدانشالله به خاستت میرسی

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز