2777
2789
عنوان

کمک می‌خوام

45 بازدید | 5 پست

سلام دخترم  

ب شدت به کمکتون نیاز دارم

سه ساله تو رابطه ام

رابطه امون هم کامله

قبلا هر دومون با آدمای دیگ رابطه کامل داشتیم

ولی تو این سه سال ب شدت بهم نزدیک شدیم پر از آرزو و امید به رابطه امون ادامه دادیم

مشکل این جاست که به خاطر اشتباه من و اینکه خواستم حسادت پارتنرم رو برانگیخته کنم که رابطمون رو جدی تر بگیره و بهش هدف بده و واقعا هم نیتی نداشتم و خودم هم بهش گفتم که مثلا فلانی از من خوشش میاد همکارمه و اونم ما رو تو خیابون دید و گفت نگاهت بهش در حد همکار نبوده

الان ۹ الی ده ماهه قهر و آشتی داریم شک و بدبینیش رفته ب گذشته که من خیانت کردم 

از کجا معلوم با این طرف هم پیش نرفتم تا ی جاهایی 

الان دیگ نزدیک سربازیشع

من ازش خواستم فعلا باهم بمونیم شاید بتونیم طرز فکرش رو درست کنیم

میگه بدبینم کردی دست خودم نیست

ممکنه کار من بیفته جای دور همش می‌خوام با شک ب تو فکر کنم عذاب میکشم

میگه دلمو شکستی هر کار که قرار نبود بکنی کردی

دروغ گفتی

هر چی میگم هر کار کردم از دوست داشتن تو بود

اگر دروغ گفتم از ترس نبودنت بود

الان خیلی رک بهم میگه این یکی دوماه رو هم می‌مونیم باهم چون می‌دونم دست از سرم برنمی‌داری چون خودم ازش خواستم بمونه

خوب هم باهام رفتار می‌کنه میگه غصه نخور لذت ببر از لحظه

بعد از وقت حرفش رپ پیش میکشم که بزار بمونیم بزار درستش کنیم

میگه دوست دارم ولی ما به هم فقط آسیب می‌زنیم

خواهش میکنم بگید چی کار کنم

زمان کمی دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐 یعنی قبلا هردو خیانت کردین یا فقط تو خیانت کردی؟؟؟ خدا خوب درو تخته رو بهم وصل کرده🚶🏻‍♀️

من اینو نگفتم

گفتم قبل از آشنا شدنمون قبلا هم رابطع داشتیم

شک بدترین حسه منم دارم بعد خیانتش همش عذاب میکشم با اینکه بهم قول داده تکرار نکنه اما تا یک ساعت ازش خبری نیست تمام تن و بدنم می لرزه و استرس دارم و حالم بد میشه 

بهتره درک کنی حسشو و باهاش صحبت کنی راجبش و بهش ثابت کنی ک خیانت نمیکنی (اگ واقعا از خودت مطمئنی) اگ نمیخواد بهت فرصت بده اگ نمیتونی مجدد اعتمادشو جلب کنی بهتره جدا شین چون فقط درد و رنجه هم برای اون هم برای تو

بازم خودت میدونی

شک بدترین حسه منم دارم بعد خیانتش همش عذاب میکشم با اینکه بهم قول داده تکرار نکنه اما تا یک ساعت ازش ...

نه با حرف نه با التماس نه با گریه

هیچ جوره کوتاه نمیاد 

خوش اخلاقی می‌کنه ولی تا بهش میگم میمونی باهام ؟ عمیق نگاهم می‌کنه و میگه باشه  (مدل الکی حرف زدنش)

میگه بیخیال شو لذت ببر بهت قول دادم این تایم قبل سربازی تم بمونم باهات میمونم ولی راجب آینده امکان ندارع