gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7079 عنوان تپ تپ 68 بازدید | 6 پست هرتاپیکی میرم تپ تپ میترکه 😂 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎 1403/05/15 | 23:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7079 فکر کردم همستره😂😂 😂 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
آنه_دختری_در_پاریس عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 21274 امروز بهم گفت ک ایفون بگیذی برای خودت میام خواستگاریتگفتم هول شوهر نیستم و مسخره کرد گفت اره بابادوباره گفتم بهش برخوردگفت باشه بسهباشه دیگه اینقدر نگوچه حسی میگیری؟شوخی میگفته یا از قصد میخواست نظرمو بسنجه از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7079 امروز بهم گفت ک ایفون بگیذی برای خودت میام خواستگاریتگفتم هول شوهر نیستم و مسخره کرد گفت اره بابادوب ... از قصد بوده هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
آنه_دختری_در_پاریس عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 21274 از قصد بوده فدای تو بشم من از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7079 فدای تو بشم من خدانکنه عزیزمی هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎