2777
2789
عنوان

خانوادم چشم دیدن شوهرم ندارن😭

259 بازدید | 10 پست

دوستان ۳ ماه ازدواج کردم این سه ماه همش دنبال دعوا جلب توجه بودم دعوا هارو کشش میدادم بیشتر باخانواده شوهرم سرجنگ داشتم چون طبقه بالا پدرشوهرم زندگی میکنم همش حس میکردم میخان تو کارام دخالت کنن اگه یه نظری میدادن زود میزدم تو ذوق مادرشوهرم ک به غلط کردن می‌افتاد  چون همش فکر میکردم مادرشوهرم میخاد زندگیم خراب کنن چشم زندگیمو نداره

شوهرم چند وقت پیش بهم گفت عرق خوردم آبروشو تو کل فاميل بردم اومدم قهر الان دیگه میخوام برگردم خیلی خانوادش زنگ میزنن واسطه فرستادن 

شوهرم ۲۴ سالشه الان که فکر میکنم میگم چقدر راست گو بوده بهم حقیقت گفت به گوه خوردن افتاد ولی من ولش نکردم آبروشو بردم چون فاميل هستم 

دوستان هیچ سیاست ندارم شوهرم ازم خسته شده دیگه همینطور خانوادش چیکار کنم الان پشیمونم ولی نمیخوام رفت آمد کنم نمیخام تو دید باشم تاچند وقت 

همه دخالت میکنن خواهرم میگه طلاق بگیر شوهرت چیه یا مادرم همش درگوشم میگه طلاق طلاق ازبس خودم بهشون گفتم اینا اینجورین فلان دیگه چشم دیدن شوهرمم ندارن

بگو یا زینب بگو یا حسین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرت زودنیس یکم واسه دعوا مگه هم دیگه رو دوست ندارین

دیگه دعوا راه انداختن واسه جلب توجه چیه خودت با دست 

خودت داری زندگیتو خراب میکنی وقتی بدشوهرتو پیش یکی

میگی اون ادم قدیسه هم که بشه تو نظرهمه بدشده دیگه الان

خانوادت به یه چشم دیگه نگاه میکنن شوهرتو یکی از علتای

طلاق یا شدت گرفتن اختلافات همین قاطی کردن خانواده تو

بحثا و مشکلات زندگیه سعی کنین خودتون حل کنین تا جای

ممکن بعدشم خانواده شوهرهمه بهشون گیرمیده بعدتو که کاریت

ندارن الکی سرلج داری باهاشون ازالان اینجوری برخوردکنی دو

روزه طلاق میگیری که یکم مداراکن عزیزم✨  

حالا اون یه کاری کرده از روی صداقتشم اومده به شما گفته ولی حق نداشتی آبروشو ببری  اصلا طلاق نگیر برگرد سر زندگیت بعد یه مدت همه یادشون میره

برا بعدا هم یاد بگیر که در مقابل مشکلات واکنش درست نشون بدی

آقا هستم