2777
2789
عنوان

بین دونفر دو دلم

194 بازدید | 23 پست

من با یکی بودم از لحاظ شخصیت و اینچیزا خیلی خوبو مودبه هيچوقت بهم بی احترامی نکرده حتی تو دعوا یسری که بحثمون شد قهر بودیم چندروز حرف میزدیم ولی سرد ؛فهمیدم با رفیقش و دوتا دختر رفته بیرون لاس زده اولش گردن نگرفت قسمه دروغ خورد ولی به گفته خودش زیاد اونجا نمونده و برگشته ولی در هرصورت از نظر من خیانت بودو جدا شدم

.

الانم یکی که دوسال پیش باهاش بودم اینم ادم خوبی بود ولی تو یه محل نبودیم من یه مشکلی برام پیش اومد خطمو چندروز خاموش کردم‌قبل اونم چندبار خاموش کرده بودم ازین موضوع عصبی بود وقتی برگشتم خبری ازم نگرفته بود یه هفته بعد منم رل زده بود وقتی پرسیدم گفت تو بار اولت نبود خطتتو خاموش کردی وقتی هی میرفتی ینی منو نمیخواستی و ازین حرفا بعد دوسال پیام داده من اون‌موقع میترسیدم وابستت شم ولی الان میخوام باشم یه ماه التماس کرد که برگرد جبران ميکنم 

الان جفتشون پیام دادن میگن پشیمونن جفتشون اشتباهاتی داشتن که جدا شدیم منم آدمی نیستم احساساتی تصمیم بگیرم یا از رو وابستگی دلم میخواد منطقی پیش برم ولی دو دلم بنظرتون چیکار باید بکنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دوتا رو بدون درنظر گرفتن حس عاطفی مقایسه کن ،با معیارات بسنج ببین کدوم قبوله ،شخصیت اجتماعی لحن کلام  و بعد از نظر عاطفی ب کدوم حس بهتری داری،ادم سمی نیار تو زندگیت،ببین کفه کدوم سنگین تر میشه تو مقایسه ،ایشالا انتخاب درست میکنی‌

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

عزیزم دوتا رو بدون درنظر گرفتن حس عاطفی مقایسه کن ،با معیارات بسنج ببین کدوم قبوله ،شخصیت اجتماعی لح ...

از نظر شخصیت جفتشون تو یه حدن دیگه واقعا نمیدونم چه تصمیمی درسته 

منم نظرم همینه ولی دومی خیلی اصرار میکنه که جبران میکنه بیخیال نمیشه

اونا رفتن دوراشون رو زدن،دیدن کسی پید ا نشده دوباره به تو برگشتن،۲بازه توبهشون محبت کنی و۲باره اونا برن.این چرخه ادامه پیدامیکنه تازمانی که تو بهشون اجازه برگشتن بدی

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

از نظر شخصیت جفتشون تو یه حدن دیگه واقعا نمیدونم چه تصمیمی درسته

عجله نکن ،بخودت فرصت بده،شایدم هیچکدوم نخواستی.

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

اونا رفتن دوراشون رو زدن،دیدن کسی پید ا نشده دوباره به تو برگشتن،۲بازه توبهشون محبت کنی و۲باره اونا ...

اره بخدا همینه یکیشون که میگه من با فلانی بودم رفتارش بد بود فهمیدم تو خیلی خوب بودی قدرتو اونموقع ندونستم ولی  الان میدونم 

اره بخدا همینه یکیشون که میگه من با فلانی بودم رفتارش بد بود فهمیدم تو خیلی خوب بودی قدرتو اونموقع ن ...

اصلایه هیچ کدوم اجازه نده که به رابطه برگردن.یه پسر بهتری میاد توی زندگیت که تو رو خوشبخت میکنه

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

هیچکدوم قابل اعتماد نیستن

به خودت فرصت آشنایی با آدمای جدید بده، ازینا پارتنر درست حسابی در نمیاد

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔