2777
2789

19سالمه یکیش 2/25 یكیش0/5شده

میگم 2/5یعنی خیلی خیلی ضعیفه؟؟؟ دوربینم ضعیفه من 

بعد میگم عینک رو باید همیشه بزنم؟؟؟ اگ همیشه بزنم احتمال داره خوب بشه؟ چیکار کنم بهتر بشن🥲

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
تنبلی چشم داری؟

اره

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنبلی چشم داری؟

خیلی استرس دارم🥺

بهتر نمیشه باید بزنی که بدتر نشه

دو و نیم هم نه زیاد نیست معمولیه

نمره چشم ۷ دیدم من، نه یه مورد، خیلیا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من که پنج و ششه چی بگم .برو خدا را شکر کن.اگه اذیتی بزن ...بزنی خوب نمیشه ولی به چشم کمتر فشار میاد ...

چند سالته؟ میترسم اخه من سنی ندارم میترسم خیلییی😔

اره

عینک راه حله درمان نیست

ولی خب بزنی فشار ب چشم نمیاره من هردو چشمم دو دوونیمه

ولی خب عادت ب زدن ندارم

بعدا لیزر میتونی کنی

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
بهتر نمیشه باید بزنی که بدتر نشهدو و نیم هم نه زیاد نیست معمولیهنمره چشم ۷ دیدم من، نه یه مورد، خیلی ...

واقعا🥲

عینک راه حله درمان نیستولی خب بزنی فشار ب چشم نمیاره من هردو چشمم دو دوونیمهولی خب عادت ب زدن ندارمب ...

💔هععیعییییییی

واقعا🥲

الان برا چی گریه میکنی

عینکه دیگه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عینک راه حله درمان نیستولی خب بزنی فشار ب چشم نمیاره من هردو چشمم دو دوونیمهولی خب عادت ب زدن ندارمب ...

لیزر شرایط خاصی داره؟

گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم‌ نداشته باشیم کافیست.

منم شماره جفت چشمم حدود ۲ ایناست دقیقشو یادم نیست

خب خودت داری نگاه می‌کنی ببین میتونی ببینی یا نه دیگه

من بدون عینک از خونه نمیتونم برم بیرون چون قیافه ملت رو نمیتونن از دور ببینم از دور سلام میکنن من نمی‌بینم بعد میگن چقدر بیشعوری جواب نمیدی نیم ساعت باید توضیح بدم چون عینک نداشتم ندیدمتون

اما تو خونه عینک نمی‌زنم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 15 دقیقه پیش
2791
2779
2792