2777
2789

سلام دوستان نمیدونم کار درستی کردم یا نه! 

نزدیک ۹ماهه ازدواج کردم 

دست بزن داره، تعادل اخلاقی نداره دیگه نتونستم تحملش کنم درصورتی که من با قهر رفتن بدشت مخالفم ولی تحملم تموم شده بود 

بابام وقتی فهمید دسته بزن داره گفت دیگه اصلا نمیزارمت بری حتی گفت شماره شوهرتو بلاک کن که زنگ نزنه بهت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با مادر شوهرم تو یه خونه زندگی میکنیم همش بشور جارو بزن و فامیلاشون میومد مادرشوهرم دست به سیاه سفید نمیزد همش خودم بودم، شوهرم یه بار بخاطر کارایی که کردم قدردانی نکرد

تا از سرکار میاد خونه همش تو اینستا هیچ باهام صبت نمیکرد منم ازش زدع شدم حتی چندبار بهش گفتم داری کاری میکنی ازت فاصله بگیرم داری کاری میکنی بود و نبودت برام مهم نباشه ولی بازم بی محلی میکرد

کار خوبی کردی ب حرف پدرتم گوش‌کن خداروشکر پشتت هستن هواتو دارن بعضیا برعکس بیرون میکنن میگن برگرد خو ...

اره بابام گفت دیگه فکر رفتن نکن این مرد زندگی نمیشه برات 

بخدا جوری سیلی میزد که گوشم تا نیم ساعت صدا میداد از شدت درد

نمیدونم سرنوشتم چی میشه😔😔عاشقش بودم فکر نمیکردم یه روز به اینجا برسم نمیدونم کار درستی کردم اومدم خونه بابام یا نه 

مادرش ظهری زنگ زد جواب ندادم خودشم پیام داد گفت بیام دنبالت جواب ندادم

اره بابام گفت دیگه فکر رفتن نکن این مرد زندگی نمیشه برات بخدا جوری سیلی میزد که گوشم تا نیم ساعت صدا ...

هیچی خانواده نمیشه این مواقع فعلا تا خونه پدرت هستی باید تاجایی ک حرفاشون منطقی همدل باشی باهاشون، من پیشنهاد جدایی و طلاق نمیدم چون هیچی از زندگیتون نمیدونم ولی کاری کنید زهر چشم بگیرید ازش دیگه جرات نکنه دست بلند کنه، والا بخدا تو حیوونا هم دیده نشده دست رو جفتشون بلند کنن

ادمایی که دست بزن دارند مشکل اعصاب و روان دارند چون از بچگی والدین  یا معلما و.. باهاش اینطور رفتار میکردن و اون این تو ذهنش به این شکل ثبت شده که باید چیزی که براش ناخوشایند باشه با کتک زدن و پرخاشگری سرکوب کنه 

خانواده اش ریشه ای این رفتار هستند اگر رابطه اش و همسرش و حتی زندگیش براش مهمه باید به یک مشاوره بره برای درمان وگرنه هیچ فردی براش نمی مونه