2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم به یکی حس داشتم ازدواج کرد 

یک بار مُردم و دوباره زنده شدم و زندگی میکنم 

اشنا خانوادگبمون بود 

بعد انقدر عاشقانه منو نگاه میکرد  و حرف و ادا  ....

به هیچ چشمی اعتماد نکنید 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

«اللَّهُ يُنَجِّيكُمْ مِنْهَا وَمِنْ كُلِّ كَرْبٍ ثُمَّ أَنْتُمْ تُشْرِكُونَ»

+بدونید که خدا شمارو از اون سختی ها و از هر اندوهی نجات میده

باز ناشکری نکن عزیزدلم شکرگزاری کن

خدایا سپاس بی‌کران مرا بپذیر که تو را عاشق دیدم و غریبانه عاشقت شدم. تو را بخشنده پنداشتم و گنهکار شدم. تو را وفادار دیدم و بی‌وفایی نمودم. ولی هر کجا که رفتم سرشکسته بازگشتم. تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم. اما تو مرا چه دیدی که همچنان بخشنده و توبه‌پذیر و مشتاق بنده‌ات ماندی؟ خداوندا! به دل نگیر اگر گاهی، زبانم از شکرت باز می‌ایستد. تقصیری ندارد، قاصر است. کم می‌آورد در برابر بزرگی‌ات؛ لکنت می‌گیرند واژه‌هایم در برابرت. در دلم اما همیشه ذکر خیرت جاریست. تو را دوست دارم و بی‌نهایت سپاسگزارم.

و در اخر یادت باشه هیچ کار خداوند بی حکمت نیست 

بسپر دست خود خداوند

کجا دیدی خدا بد بنده اشو بخواد؟!

زندگی آب روان است روان میگذرد هرچه تقدیر من و توست همان میگذرد

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
وآسه منم اشناست خیلی پسر مومن و مذهبی

منو یاد یکی انداختی با این ویژگی.... ولی تو عمل هیچی نبود💔

قلبم و عاطفه مو و همه چیمو نادیده گرفت و رفت

به ظاهر هیچکس اعتماد نکنید

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
«اللَّهُ يُنَجِّيكُمْ مِنْهَا وَمِنْ كُلِّ كَرْبٍ ثُمَّ أَنْتُمْ تُشْرِكُونَ»+بدونید که خدا شمارو از ...

ممنون بابت دلداری زیباتون

ولی من دیوانه وار عاشقش بودم و بعد از ازدواجش نابود شدم 

منو یاد یکی انداختی با این ویژگی.... ولی تو عمل هیچی نبود💔قلبم و عاطفه مو و همه چیمو نادیده گرفت و ...

ظاهر و باطن یکی بود

خیلی پسر خوبی بود از هر نظر

خیلی دعا و تلاش کردم که بهش برسم ولی نشد که نشد 

ممنون بابت دلداری زیباتونولی من دیوانه وار عاشقش بودم و بعد از ازدواجش نابود شدم

وای فلفلی دلداری نه عزیز دلم میدونم ولی چرااا نابود؟!

اینو یادت باشه بارفتن ادما از زندگیت ، زندگیت به پایان نمیرسه بلکه نقش اون افراد در زندگیت ب پایام میرسه

درضمن پادکست گوش بده روزانه ۸لیوان ابتو بخور ماسک طبیعی بزن برا خودن اشپزی کن اهنگ گوش بده قرآن بخور با خداوند راز و نیاز کن درد و دل کن شکرگزاری کن خواسته هاتو بگو 

به گل و گیاه برس 

به دیگران کمک کنن یه عالمه کار برای حال خوب

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
وای فلفلی دلداری نه عزیز دلم میدونم ولی چرااا نابود؟!اینو یادت باشه بارفتن ادما از زندگیت ، زندگیت ب ...

همه اینارو انجام میدم باورتون میشه؟

ولی یهویی یادش میفتم و زار زار اشک میریزم😔

همه اینارو انجام میدم باورتون میشه؟ولی یهویی یادش میفتم و زار زار اشک میریزم😔

ای ننه دورت بگردم من 🥺قربون اشکات بابا ولش کن حیف چشمای قشنگت نیست عروسکم