2821
2789
عنوان

رابطه سخت

1006 بازدید | 9 پست

دوستان شرمنده از بیان من توی اینجا 

من خیلی رابطه برام سخت شده منظورم ج ن سی هست شوهرم خطاهایی کرده وسط رابطع هم یادش میوفتم فقط الکی وانمود میکنم خوبم اخرش اشکم در میاد ازش فراریم بماند خیلی بهم بدی کرده ولی چرا این رفتار ازار دهنده تموم نمیشه کمکم دارم میشم یه مرده متحرک خیلی حالم بده راستی اگ قرص برای وسواس فکری بخورم خوبه چون به شدت وسواس فکری دارم دارم روانی میشم انگار توی دلم غم بدبختیه همش فکرم همش سمت خیانتی شوهرم کرده میره داره نابودم میکنه چیزی هست که ارومم کنه خیلی خرابم فقط قرصی چیزی بگید برم بخرم بخورم این مغزم خاموش بشه مردم از فکر خیال 

ولگرد.... دیگه چیزی نمونده از سرزمین مادری...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نگو وسط رابطه یادش میوفتم بگو حالم خیلی بده دائم یادشون میوفتم و این چیزا حالا نمیدونم درسته اینکار ...

خودش از بس گفتم دیگه اونم روانی کردم 

ولگرد.... دیگه چیزی نمونده از سرزمین مادری...

نمیتونم فعلا توان مالی ندارم کلی قرض داریم

ناراحتی اعصاب و افسردگی زمینه ام اس و پارکینسون و الزایمر و....دور از جونت ولی اینا گفتم.که جدی بگیری با مشکلاتی که داری حتما برو مخصوصا اینکه بچه کوچک داری ...اون مادر شاد و سالم میخواد....یه کلینیکی جایی مرکز بهداشت ها هم روانشناس دارن کمکت میکنن

رابطه جنسی که نبوده ..توام نمیتونی طلاق بگیری پس سعی کن...موضوع را کوچک ببینی ...منظورم اینه پیش شوهرت یعنی ازت بترسه...و حساب ببره... ر عین حال که دوست داشته باشه...

اون زن ه ر زه باید افسردگی بگیره.اون طلاق گرفت .یا هنوز با شوهرشه

نمیتونم فعلا توان مالی ندارم کلی قرض داریم

مشاوره بعضی جاهای دولتی دارن قیمتشونم چیزی نیس

نذار روحت خراب شه زندگی میکنی واسه روح خودت و همسرت نذار نابود شه هم خودت هم اون اگه نیاز شد برید تراپی بنظرم

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻