ojhfv مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 2398 عنوان وقتی میگه 41 بازدید | 5 پست وقتی میگه ارامم یچی تودلم میریزه، نمیدونیدچه حس نابیه وقتی باهام حرف میزنه تپش قلب میگیرم وقتی اسمشومیارم ازشدت ذوق نفسم میگیره، شماازچه حرف عشقتن دراین حدذوق مرگ میشید؟ من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 1403/05/15 | 22:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ojhfv مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 2398 هیچی😐😐😁 من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...!
ojhfv مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 2398 با نفس گفتنش با وقتی بگم دوستت دارم میگ من بیشترااا اووففییی🥺🥺🥰وقتی بهم میگه دوست دارم میگم چقدمیگه طوری که قلبموبه نامت بزنم نمیتونم براش نمیرمم من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...!
sevda1400 عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 1207 اووففییی🥺🥺🥰وقتی بهم میگه دوست دارم میگم چقدمیگه طوری که قلبموبه نامت بزنم نمیتونم براش نمیرمم 🥺😍پایدار عزیزم 🌱
ojhfv مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 2398 🥺😍پایدار عزیزم همچنین❤❤🥰🥰 من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...!