2777
2789
عنوان

یه تیکه از کتاب بادبادک باز📝💔

204 بازدید | 13 پست

توی یکی از چنل هام داشتم متن هایی که گذاشته شده بود رو میخوندم که رسیدم به این بخش از کتاب بادبادک باز اثر خالد حسینی

بنظرم تلنگر جالبی بود و در عین حال غم انگیز.

مشتاق شدم بعد ها کتابش رو بخونم

این متن رو با شما ها هم در پست بعد به اشتراک میزارم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

همان شب اولین داستانم را نوشتم.

نیم ساعت طول کشید.

داستان دلگیر کوتاهی بود درباره مردی که فنجانی جادویی پیدا کرد و فهمید که اگر تویش اشک بریزد اشک‌ها بدل به مروارید می‌شوند.

اما هر چند از مال دنیا چیزی نداشت، شاد و خندان بود و کمتر اشک می‌ریخت، پس در صدد برآمد راه‌هایی پیدا کند و غمگین شود تا بتواند با اشک‌هایش ثروتمند شود.

همانطور که مرواریدها تلنبار می‌شد، طمعش گل کرد.

داستان به اینجا ختم میشد که مرد کارد به دست روی کوهی از مروارید نشسته است و بی اختیار در فنجان اشک میریزد و جسد همسر مقتولش در دست‌های اوست ...

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه لینک چنلو به منم بدی لطفا؟

رادیو راه مجتبی شکوری عزیزم

همینو سرچ کنی میاد

❤️

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

کتابش و خوندم و فوقالعاده دوسش دارم

بسیار عالی

در اسرع وقت میخونمش👌

تو منو نمیشناسی وبی من میشناسمت با کاربری دیگم گپ زدیم باهمبخونش خیلی خوبه😍

اسم کاربریت چیه😁