2777
2789
عنوان

پرده گوشم پاره شده گوشم سنگینه

145 بازدید | 6 پست

نصف بیشتر شنواییم از دست دادم کلا گوشم سنگینه میترسم همینطور بمونه از دیروز ک از خواب بیدار شدم اینطوری شدم از بس گریه کردم الان سردردم😭😭

دوماه پیش گوشم همینطور شد رفتم دکتر گف از بس چرک گوشت زیاد بوده پرده گوشت پاره شده شستشو هم دادم چرکارو کشید بعد از چندروز شنواییم خوب شد

الان دوباره همینطور شدم

بنظرتون ایندفه هم خوب میشم یا کلا همش باید همینطور کر بمونم😭

اون یکی گوشمم چندسال پیش پردش پاره شد دکتر گف کلا عصبش آسیب دیده هیچی نمیشنوم با گوش راستم حالا گوش چپمم اینطوری شده دیگه کلا از همه فاصله گرفتم

کی تجربه مشابه من داره یا کسیو میشناسه ک اینطوری بوده و خوب شده؟ ب دادم برسید خواهرا کل اعتماد بنفسم از بین رفته

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
کر نشدی گوشت باز جرم گرفته باید بری شست و شو گوشت باز میشه

ینی تو این دوماه دوباره جرم گرفته و در این حد ک دگه کلا ناشنوا بشم؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی تو این دوماه دوباره جرم گرفته و در این حد ک دگه کلا ناشنوا بشم؟؟

آره منم همینطور بودم دکتر گفت وقتی شست و شو انجام میشه گوش تحریک میشه و تند تند مایع ترشح می‌کنه گوش توام الان جرم گرفته باز برو دکتر مطمئن باش هیچیت نیست فقط جرم گرفته باز میشه

این تاپیک رو انگار من زدم

من رفتم باز دکتر ولی بازم گوشم خیلیییی کم میشنوه جوری ک خونه نشین شدم و هرجا مجبور بشم برم انقد گریه میکنم😭😭😭

سه روزه دارم داروهام استفاده میکنم بازم باز نمیشع گوشم تو چکار میکنی؟تو چه وضعیتی هستی هیچی بهتر نشدی؟

من رفتم باز دکتر ولی بازم گوشم خیلیییی کم میشنوه جوری ک خونه نشین شدم و هرجا مجبور بشم برم انقد گریه ...

والا من دکتر رفتم بهم گفت یکسال باید صبر کنی تا پرده گوشت ترمیم شه اگر نه باید عمل کنی الان اون گوشم خوب شده ولی گوش چپم حس کیپی دارم و نمیتونم روش بخوابم 

قطره هایی که من میریزم کلوبیوتیک 5/0 و بتازونیت 1/0 و الکل بوریکه 

درست نمیشنوم حالا کلاس زبان ترکی استانبولی هم میرم دیگه بدتر ترکی هم همش تلفظ