2777
2789
عنوان

پارنتر مودی

92 بازدید | 8 پست

اگه شما توی همچین رابطه ای بودید چه طوری رفتار میکردید 

فرض کنید با یه اقایی توی رابطه اید ک همه چی بینتون خوبه ٫ طرف میگه ک قصدش ازدواجه و همش از اینده صحبت میکنه

ولی هر موقع فشار زندگی روش زیاد میشه میگه رو من حساب نکن و یهو کم پیدا میشه و ...

طرفتون دانشجوی یه رشته تاپ باشه و اینده روشنی داشته باشه ولی تا چند سال دیگه آه در بساط نداره و بیشتر ناراحتیش سر همین بی پولیه

با فرض اینکه خیلی دوسش دارید و قصدتون درست کردن رابطه س ٫ ن تموم کردنش ٫ چه کاری در جهت بهبود این رابطه انجام میدادید

کاربری دست دو خواهره (یسنا و یاسمن) ، منو خواهرم از بس ترکیدیم دیگه شماره ای واسه عضو شدن نداشتیم ، اینو شراکتی استفاده میکنیم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌دونم اما میدونم که نمیشه اما میشه چون بود نبودش بسته به شرایط داره شاید هم نداره....

ببین این جمله خوندی نه تهش معلوم نه مفهوم اش در صورتی که معنایی هم القا می‌کنه بودن با آدم مودی که اینقدر راحت تو خلسه میگذاره یعنی همین 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

قصدت درست کردن رابطه ست به چه قیمتی؟ وارد رابطه شدن با یه آدمی که مسئولیت پذیر نیست؟

مثل اینه که کاکتوس رو اگر بگیری فشار بدی تیغش میره تو دستت و منطق بهت میگه این کارو نکنی ولی بگی ببین نه من قصدم لمس و نوازش این گیاهه نه آسیب زدن به خودم

خب لمس این گیاه قیمتش آسیب دیدنته دیگه

زندگی فقط دوستت دارم عاشقتم گفتن ها و رابطه های جنسی پر شر و شور و ابراز علاقه های پر حرارت نیست

زندگی ۹۰ درصدش چالشه و ۱۰ درصدش باحاله و خوش گذرونیه

خصوصا اوایل که چالش زیاده، شاید بعد چند سال بتونی بگی ۵۰ درصد چالشه ۵۰ درصد خوش گذرونی، این مثل یه لیوانیه که کم کم پر میشه

حالا فک کن با آدمی در ارتباطی که با کوجیکترین فشاری کم میاره

یه درخت با یه ریشه خیلی بی جون و ضعیف به عمق یک سانته که ضعیف ترین بادها از پا درش میاره

الان وقتی یه مسئله و یه چالش مهم توی زندگی پیش بیاد و اون طوفان سهمیگنه بیاد تکلیف چیه؟ باید به حل چالش بپردازی یا بیای اونو که از بار مسئولیت شونه خالی کرده رو اقناع کنی که نه ببین برگرد الان وقتش نیست که ول کنی بری؟

عاقلانه فکر کن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
قصدت درست کردن رابطه ست به چه قیمتی؟ وارد رابطه شدن با یه آدمی که مسئولیت پذیر نیست؟مثل اینه که کاکت ...

درسته

ممنون

کاربری دست دو خواهره (یسنا و یاسمن) ، منو خواهرم از بس ترکیدیم دیگه شماره ای واسه عضو شدن نداشتیم ، اینو شراکتی استفاده میکنیم😂