2777
2789
عنوان

مادرشوهر

130 بازدید | 11 پست

آنقدر اعصابم خرده از دست مادر شوهرم که چی،

میخواستیم بریم روضه زنانه با ماشین ما که من برم دنبال مادرشوهر و خواهر شوهرم ،بعد چون راه دور بود و اینا از تو جاده خلوت تره .منم چون قبلاً گفته بودم تو جاده ننشستم یکم میترسم مادر شوهرم بهم گفت بذاره دخترش بشینه که تازه پاش درد هم میکرد منم گفتم نه من چند بار شوهرم نشستم بعد اون گفت ‌میذاشتی بشینه ناراحت شد.این به کنار

دختر خواهر شوهرم ،کوچیکه !از مادر شوهرم پرسید که فاطمه خانم(یعنی من) چند تا ماشین دارن؟مادرشوهرم گفت ماشین مال فاطمه خانم نیست مال داییته،یه ماشین دارن.دوبار تکرار کرد انقد لجم گرفته بود که الان سردردم

الآن در بازدید میشع 

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الآن در بازدید میشع

پر

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

وقتی روزی به جایی برسی که حرف دیگران که اتفاقا ناحق هست ناراحتت نکنه بدون بردی

تک تک لحظات عمرت از طلا باارزش‌تره تو باید طوری رفتار کنی که مدیون خودت نشی و پیش خدای خودت سربلند باشی 

تو مسئول رفتار دیگران نیستی

میگفتی داییت هرچی داره مال منه حتی...

اووو الان همینطوری دارن میترکن که شوهرم به من ماشین میده،وای به حال اینکه اینطوری بگم😢

فقط چون نخواستم دهن به دهنش بذارم بی احترامی نشه هیچی نگفتم فقط حرص خوردم

اووو الان همینطوری دارن میترکن که شوهرم به من ماشین میده،وای به حال اینکه اینطوری بگم😢فقط چون نخواس ...

خب اشتباه میکنی تو‌کارخودتو بکن ماشین که دستته خودتم ک راننده ایی بزاراونا حرص بخورن تو اروم باش 

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

دنبال همچین آدم هایی نمیرم کلا و فاصله ام حفظ میکنم

تنها میرفتی اونام خودشون میرفتن

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
وقتی روزی به جایی برسی که حرف دیگران که اتفاقا ناحق هست ناراحتت نکنه بدون بردیتک تک لحظات عمرت از طل ...

حرف شما درست،ولی خب الان چنوقته هی مادرشوهرم زنگ میزنه بیا بریم روضه فلان جا بیا بریم اونجا منم همش مثل اسکل ها سریع میرم میبرم و میارمش به حرفش میکنم.نباید اینطوری می‌گذاشت تو کاسم

در حالیکه دختر خودش دو تا ماشین دارم که یکی شوهرش خریده دست زنش باشه.نباید انقد حسودی کنن

حرف شما درست،ولی خب الان چنوقته هی مادرشوهرم زنگ میزنه بیا بریم روضه فلان جا بیا بریم اونجا منم همش ...

خوب دیگه چون ماشین پسرش میدونه انقدر اورد میده بای فاصله اتو باهاشون رعایت کنی چه مادرشوهر اعصاب خورد کنی داری ای کاش انقدر رو نمیدادی بهش