2777
2789
عنوان

آیا من حساسم

50 بازدید | 5 پست

پارسال با مامانم اینا رفتیم مشهد. قصد داشتم برای یه حاجتی که مربوط به ۴-۳ ماه بعد میشد که قرار بود توی یه آزمون شرکت کنم، یه ذکری رو که خیلی مجرب بود توی حرم امام رضا بخونم. ولی از شانسم اون روز که میخواستم برم حرم پریود شدم. به مامانم گفتم که همچین قصدی داشتم و نمیشه برم بخونم. 

همون موقع ها داداشم که مستاجر بود دنبال خرید خونه بود، ولی براش جور نمیشد. وفتی به مامانم گفتم که همچین نیتی داشتم، مامانم گفت من فعلا به نیت این که طاها بتونه هر چه زودتر خونه مناسب پیدا کنه براش میخونم. برای رسیدن به حاجت تو هنوز ۴-۳ ماه زمان مونده. دو ماه دیگه که دوباره با دوستام میام مشهد به نیت حلجت تو میخونم. 

خلاصه برای داداشم خوند و خدا رو شکر اونم بعد از چند وقت یه خونه خوب پیدا کرد و خرید

مامانم دو ماه بعدش با دوستاش اومد مشهد، ولی دیگه به نیت حاجت من نخوند. البته من ازش نپرسیدم، ولی میدونم نخونده. چون اگر خونده بود حتما بهم میگفت.

حالا دو هفته پیش دوباره با مامانم اینا رفتیم مشهد. این بار تصمیم گرفتم اون ذکر رو توی حرم به نیت خونه دار شدنمون (از طرف اداره شوهرم ثبت نام کردیم و پولاش رو دادیم، اما کار ساخت به شدت کنده و معلوم نیست تا چند سال دیگه ساخته بشه) بخونم. به مامانمم گفتم که همچین قصدی دارم. مامانم هیچی نگفت. بعد یه روز که داشتیم میرفتیم حرم بهش گفتم یادته پارسال برای خونه دار شدن طاها خوندی و اونم تونست خدا رو شکر خونه بخره و در کمتر از یک سال رفت توی خونه خودش؟ وقتی اینو گفتم گفت آره، حالا این سری برای تو میخونم و البته خوند

ولی من فکر میکنم که پسرش براش مهمتر بود. چون بدون اینکه کسی بهش بگه همین که فهمید این ذکر مجربه، گفت برم برای خونه دار شدن طاها بخونم. ولی برای من با اینکه چند بار گفتم که میخوام این کار رو بکنم هیچی نگفت و آخرش زمانی که گفتم یادته پارسال برای طاها خوندی، گفت امسال برای تو میخونم. یعنی اگر من نمیگفتم اصلا به ذهنش نمیرسید که برای من بخونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.