2777
2789
عنوان

گریم مرد😭😭💔

163 بازدید | 18 پست

امروزصب رفتم بیرون شیشه گلدون شکسته روظرفشویی بودیادمون نبود بندازیم دور اومدم خونه دل و رودش کلا بیرون بود😭😭😭💔بردم دامپزشک جراحی شدولی زنده نمونددارم دق میکنم خدایاااااچکارکنم اون لحظه ازذهنم بره بچم ۳,۴ماهع بود😭😭😭

ای ننه الهی

غصه نخوررررر🥲🥲🤍🤍یه پرنده بگیر خب

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی🥺

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

گربه دارم ولی اون لحظه ازذهنم نمیره نیم ساعت پیش مرد😭😭😭😭😭😭💔

ای ننه 🥲غمگین نباش البته حق داری دیگه

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
این خیلی مظلوم بودساکت ای وایییییی😭😭😭😭😭😔😔

گریه کن خالی شی اسییی🥲