2777
2789
عنوان

اهنگ غمگین میخاستم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 28 پست

خیال کن شهرام شکوهی
سونامی مهدی مقدم
تقدیر شادمهر عقیلی
شفا مهدی مقدم
پاییز و ثانیه ها از امیر بانی
قوزک پا فریدون فروقی
نیستی مهدی مقدم
سلام ستار
دنیای این روزای من داریوش

بسه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیال کن شهرام شکوهی سونامی مهدی مقدم تقدیر شادمهر عقیلی شفا مهدی مقدم پاییز و ثانیه ها از امیر بانی ...

مرسی اقا ارمان... اره بسع😊

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     
امیان فیاض  برخیز ابوالفضل

دان میکنم ممنون😊

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     
اگر میدونستم برا محرم میخای لیست نمیدادم

راضی نیستی باشه دان نمیکنم...

حلالم کن ازپویابیاتی،نگارازافشین آذری،زخم زبون ازمجیدخراطا

اوه از خواننده های مورد علاقم... مرسی

چنتاشو اسماشو بگو دان کنم عزیزم

آسمون ها عزادار غمه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
واااا چه ربطی داره؟

شاید نمیخاد گناهش به گردن اون بیفته

خوب محرم وقت آهنگ گوش دادن نیست که بعدش گوش کن

باشه😐😐

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز