2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

177 بازدید | 13 پست

سلام دوستان شما هم خواهر شوهرتون و جاریتون توی مسائل مالی اذییتون میکنن آخه از دستشون نمیتونم ی چیز نو بخرم میگن ولخرجی همش دخالت و تیکه شما چ جوری برخورد میکنید با این جور مسائل؟

خدای بزرگم خودت کمکم کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهشون رو نده 😐

واقعا متوجه نمیشم چطور بهشون اجازه دادی اینقدر دخالت میکنن

اگه گفت ولخرجی بگو با مشورت و صلاح همسرم و خودم خرید میکنم 

زندگی هرکسی به خودش مربوطه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

پسر جاریم ی بار که تنها اومده بود خونه ما گفت شما خیلی برا پسرتون لباس میگیرین نه؟فهمیدم در مورد لباسای بچه هام تو خونشون حرف زدن.

ی بارم تو ماشین بودیم با شوهرم همین بچه برادر شوهرم گفت خب عمو نداره بره خونه بهتر کرایه کنه چیکار کنه (سنش کم بود)قطعا این حرفا حرفای بچه نیست.

اون موقع ما میگشتیم دنبال ی خونه خوب برای رهن و اجاره

بهشون رو نده 😐واقعا متوجه نمیشم چطور بهشون اجازه دادی اینقدر دخالت میکنناگه گفت ولخرجی بگو با مشورت ...

تو چیدمان خونه نظر میده هر بار مییاد خونمون خواهرشوهرم باید جایه وسیله هارو عوض کنه ب شوهرم یاد میده میگ جوون نزار بره سرکار سرش بلا مییاد وو خیلی چیزا...

خدای بزرگم خودت کمکم کن 
پسر جاریم ی بار که تنها اومده بود خونه ما گفت شما خیلی برا پسرتون لباس میگیرین نه؟فهمیدم در مورد لبا ...

وقتی چیزی میخریم کل عالم رو سر جاریم خراب میشه انگار از جیب اونا میخریم

خدای بزرگم خودت کمکم کن 
وقتی چیزی میخریم کل عالم رو سر جاریم خراب میشه انگار از جیب اونا میخریم

جاریا حسودن 

جاری من تو عروسیم لباس عروس پوشید 😒

همه منتظر ی جنگ و دعوایی از سمت من بودن هیچی نگفتم خنک شد

خودشو خراب کرد تا چند سال پشت سرش حرف بود 

بیخیال کار خودتو بکن

جاریا حسودن جاری من تو عروسیم لباس عروس پوشید 😒همه منتظر ی جنگ و دعوایی از سمت من بودن هیچی نگفتم خ ...

لباس عروس🤨 از بعضی جاری ها بعید نیس😑

خدای بزرگم خودت کمکم کن