2777
2789

فک کنم بری کمیته امداد بتونی پیدا کنی یه سری خانوما که سرپرست خوانوار هستن میان نگهداری میکنن از بیمارا توی خونه.من برای مادربزرگم پیدا کرده بودیم از اونجا ولی تحقیق کن که ادم خوبی باشه برا ما معتاد از آب دراومد خیلی سخت از شرش راحت شدیم

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤
فک کنم بری کمیته امداد بتونی پیدا کنی یه سری خانوما که سرپرست خوانوار هستن میان نگهداری میکنن از بیم ...

ب خدا دیووونه شدم از دست این قشر پرستار منزل...هرجی آدمه بده به پست ماهم خورده.ب خدا ایتقد داغونم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب خدا دیووونه شدم از دست این قشر پرستار منزل...هرجی آدمه بده به پست ماهم خورده.ب خدا ایتقد داغونم&nb ...

برای ما هم همینجوری بود عزیزم اخرشم یه خانواده شمالی که وضعشون اون موقع بد بود رو اوردیم طبقه پایین مادربزرگمو بهشون مجانی دادیم بشینن با حقوق.بعد دختره و مادره از مادربزرگم که طبقه بالا بود مراقبت میکرد مامانمم قرصای مادربزرگمو برای صبح و ظهر و شب بسته بندی کرده بود توی شیشه های جدا بهش میدادن.انسولین هم میکشید توی یخچال میذاشت براشون بهش یاد داد بزنه.خیلی غر میزدن اخریا ولی باز خانواده بودن بهتر از بقیه بودن.

یه سری یه خانواده بودن ۴ تا دختر داشت شوهرم داشت ها ولی با تموم مغازه دارای اطراف خونه مادربزرگم دوست شده بودن دیگه دیدیم دارن ابرو میبرن بیرونشون کردیم خیلی هم پرو بودن.یکی هم که معتاد بود...

خیلی سخت پیدا کردیم اونم یکی از خدمات بیمارستان بهمون معرفی کرد این اخری رو.

شما حتما حتما وسایل گرون قیمت رو از جلوی دست بردارید بعد باهاشون اتمام حجت کنید که فک و فامیلشون رو نیارن توی خونتون و تلفن رو هم جمع کنید(ما یکی رو اورده بودیم شبانه روز با تلفن خونه مادربزرگم اینور و اونور زنگ میزد!)حساب کتاب خریدا رو هم داشته باشید داییم هر چی میخرید طرف دو روز بعد یه لیست بلند بالا دوباره میداد دستش معلوم بود میدزدن وگرنه یک نفر مگه چقدر میخوره تازه داییم خود پرستاره و خانوادشم حساب میکرد و خرید میکرد.

ببین بچه کوچیک نداشته باشه چون اعصاب مریض رو به هم میریزن دلشونم که نمیسوزه برای خونه طرف بچه رو ول میکنن وسط خونه پی پی میکنه حتی (مثل یکی از خانومایی که اورده بودیم)

بعد بهش بگید خونه مادرت هم باید تمیز کنه چون یه پرستار اورده بودیم انگار خونهدمادربزرگم آشغالدونیه همیجور اشغال میریخت و تمیز نمیکرد مامانم بهش گفت بابا شما دارید اینجا زندگی میکنید طرف پرو میگفت من وظیفه ام تمیز کردن خونه نیس فقط نگهداری از مادرته!مامانمم بیرونش کرد.

ببین ادم خوانواده دار بهتره زنه خوب نباشه میاد اویزونه مرداتون میشه کلا اگه خونه مادرت جداست مرداتون رو زیاد نبرید اونجا وقتی اون پرستاره هست

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤
برای ما هم همینجوری بود عزیزم اخرشم یه خانواده شمالی که وضعشون اون موقع بد بود رو اوردیم طبقه پایین ...

عزیزدلم من الان چهارساله مادرم زمین گیره همه این چبزا رو تجربه کردیم و میدونیم.ب خدا این چندروزه ایتقد اذیتم کردن همش میگفتم الهی ب حق امام حسین خدا گرفتارترتون کنه.خیلی حالم بده😢😢😢

عزیزم بنظرم تو این روزه زمونه نمیشه به هرکس اعتماد کرد من خودم از یه شرکت پرستاری  پرستار گرفتم کار پرستاره خیلی خوب بود شماره کارشناس مو میزارم خواستی بهش زنگ بزن تا برات پرستار خوب بفرسته

09102169484

02188864523