2777
2789
عنوان

اقدام وخستگی

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 26 پست
۵ماهه اقدامیم دکترنرفتیم هنوز

خب اولا نگران نباش ۵ ماه زمان زیادی نیست تا یک سال طبیعی هست اما دکتر هم برید و چک بشید هر دو 

شما سونو ازمایش بده همسرت هم همینطور اگر مشکلی هم باشه زود متوجه میشید و حلش میکنید 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۸آخرمهریااول پاییز،تاریخ زایمان

عهههه منم طبیعی رو گفته ۱۲ آبان‌ ولی سزارین زودتر میشه معمولا

اوضاع احوالت چطوره؟ چطور میگذره؟ من کمردرد و لگن درد شدید دارم

وزن هم اصلا نگرفتم ☹️

عهههه منم طبیعی رو گفته ۱۲ آبان‌ ولی سزارین زودتر میشه معمولااوضاع احوالت چطوره؟ چطور میگذره؟ من کمر ...

کمردرد و دردلگن دارم، 

کمردردم باکارو سرپاوایستادن زیادمیشه،

تکونهای جنین، مثل بارداری قبلم نیست، خیلی فرق دارن،

شدید، وضربه ای

وزن تادلت بخوادگرفتم😅😅😅

هفته پیش آزمایش گلوکز دادم، الحمدالله قند نداشتم

شنبه هم سونومیرم برای وزن جنین و...

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
کمردرد و دردلگن دارم، کمردردم باکارو سرپاوایستادن زیادمیشه،تکونهای جنین، مثل بارداری قبلم نیست، خیلی ...

پس مث منی کمر دردت مث سیاتیکه؟

منم آزمایش گلوکز رو دادم ولی راستش ببخشید بالا آوردم گفت احتمالا دکتر مجدد برات بنویسه ولی هزینش آزاد زیاد بود 

پس مث منی کمر دردت مث سیاتیکه؟منم آزمایش گلوکز رو دادم ولی راستش ببخشید بالا آوردم گفت احتمالا دکتر ...

وسط کمرم، یک روزاستراحت کنم خوب میشه

امابازباکار و...دردمیگیره

کاش بالانمی آوردی، بایدیباردیگه این پروسه،گلوکزخوردن طی کنی

منم حالت تهوع داشتم، امابالانیاوردم، به خانمی که آزمایش میگرفت گفتم ،گفت اگربالامی آوردی آزمایشت خراب میشد

هزینه اش هم من بیمه هستم، امافکرکنم آزاد۱۷۰۰بود

وسط کمرم، یک روزاستراحت کنم خوب میشهامابازباکار و...دردمیگیرهکاش بالانمی آوردی، بایدیباردیگه این پرو ...

اره منم کمردردم اینجوریه

اصلا دست خودم نبود خیلی تلاش کردم بالانیارم ولی دیگه گلاب به روتون یهو ریخت

اره منم کمردردم اینجوریهاصلا دست خودم نبود خیلی تلاش کردم بالانیارم ولی دیگه گلاب به روتون یهو ریخت

عیبی نداره، تکرارمیکنی، خیالت راحت میشه

ان شاءالله نامدار وخوشنام باشن فرزندتون

ازهفته ی بعدمیریم برادرمان وآزمایش

من رفتم دکتر تحت نظر دکتر اقدام کنم

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.