2777
2789
عنوان

خسیسی شوهرم

2565 بازدید | 147 پست

سلام خانوما

تو رو خدا عین ی مشاور بیاین درد دلم بشنوین.من خیلی تاپیک زدم در مورد خسیسی شوهرم چون هر دفعه با ی چیزی ناراحتم میکنه و منم جایی جز اینجا ندارم برم خودم خالی کنم😔تو رو جون بچتون همشو با دقت بخونین راهکاری بدین فک کنین خواهرتونم دیگ خسته شدم😭

از ۱ مرداد مرغ و ماهیمون تموم شده آقا همیشه از رفاه ک با دادگستری قرارداد داره می‌خره چون ۲۵ درصد تخفیف داره (اینم بگم شوهرم کارمند دادگستری و من خانه دار و بچمم ۳ سالشه خودم ماهی ۳ تومن سود بانکیم میاد و ۲ تومن هم مامان بابام میدن بهم ماهی.و ۱ تومنم شوهرم.  اینم بگم شوهرم خسیس مثل خانوادش.بیخود و بی جهت پول خرج نمیکنه و ماهی ۲۰ تومنم درآمدشه. ک ۱ تومن سهم منه.اونم گفته پوشاک و پول دکتر وشارژ با خودته یا داری میری کافه اینا با دوستات.بخدا گاهی دلم مثلا بستنی گرون یا تنقلات میخاد یا بچم میخاد با پول خودم میخرم چون آقا میگن پول داری دیگ.)الان اون دفعه تاپیک زدم بخاطر اینک خانواده ما ینی خاله هام اگ ماشین یا خونه بخرن یا زیارت برن هم اونا میان واس ما هم ما باید بریم دیگ .دختر خالم اینا ماشین خریده بودن گفتم شب میریم اونجا گف نه بشین سرجات هر روز هر روز. فهمیدم بخاطر پول یا کادویی ک قرار بدیم واس اون گف.بعدش آخرش گف من هیچ پولی خرج نمیکنما آخرش من شیرینی خریدم وایستاد بعدش رفتیم.ب خودش میگم میگ خب اگ شکلات ۸۰ تومنی میخریدی من پولشو میدادم ن اینک رفتی شیرینی ۲۰۰ تومنی بخری.خلاصه مرغ و ماهی ۱۵ روز نداریم آخرش بهم گف اداره مون با اتکا ک فروشگاه نیروی انتظامی با اونم بسته.میریم مرغ و هر چی ک نیاز خونه بود بر میدلریم و ۱۵ ام باز میشه امروز اومده میگم خب امروز میریم میگ نه شارژ نکردن کارتشو آخرش عصبانی شدم گفتم ای خسیس ۱۵ روزه هیچی نداریم حالا باید اتکا و رفاه مرغ بیارن بری خرید؟بهش برخورد خلاصه گفتم مینویسم هر چی نیازه بخری گف اره بنویس تو رو نمیبرم خودم میرم واقعا بهم برخورد حالا میدونین دیگ چرا منو نمیخاد ببره چون اگ برم ی کاپوچینویی چیزی واس خودم برمیدارم ک واس این چرته.اخرش گفتم منم نیازایی دارم میگ اره کاپوچینو نباشه میمیری؟؟؟گفتم نمی‌میرم ولی نیازمه میگ بزو سرکار بخر واس خودت😐دیگ یجوری شده اون ۱ تومن میده ها بهم و سودمو فهمیده میگ هر چی نیاز داری خودت بخر رفع حاجت کن.خیلی بد شده.بخدا ماشینم زده ب نامم قرار شهریور بیاد ۲۰۷.میدونی چرا زده چون ایران خودرو ثبت نام کردنی گفتن پلاک فعال داری زد ب نام من .بخدا نمی‌ذارم بفروشه اونو حداقل اونو دارم ازش.اون روز گفتم هندونه حالا حالا ها تموم نمیشه برو میوه بخر فک نکن هندونه داریم دیگ میوه داریم میگ نگفتی ک بخرم بگو بخرم😑رفته ی کیلو شلیل ی کیلو انگور خریده دستشم پر نمیشه😑خیلی دلم پره.چ کنم راه حلی دارین؟؟؟خیلیا میان میگن غرورتو حفظ کن نگو پول بده چ کنم آخه ی اخلاقای خاصی داره.ی کاپوچینو رو برام زیاد میدونه من ک تو خونش نباشم یه روز خونش پر مورچه و کرم و عنکبوت میشه😔خیلی ب شانسم میسوزم دختر خالم شوهرش کارخونه کار میکنه خودشم خونه داره شوهرش این قرعه اون وام هی خودش زد اینور اونور تا ایفون ۱۱ خانومشو بکنه ۱۵ واس تولدش.و سوپرایزش کنه تو دلم میگم خدایا اونجور شوهرا هم هستن مثل شوهر منم هس😔گاهی میگم ب جای الکی خرج کردن برم پیش مشاور یکم راهکار یاد بگیرم.اون روز رفتیم مهمونی پسرم میز و صندلی پلاستیک بچشون دیده خونه اومده میگ ماما از اونا برام میخری؟گفتم آره ب بابا بگو میگ اره بچه رو یاد نده میگ پسرم ب ماما بگو بخره با ۲۰ تومن حقوق انقد دلش کوچیک و لجنه بخدا حالم ازش بهم میخوره همش احساس میکنه پولاش تو امنیت نیس من دزد پولاشم هر کی با ی خسیس زندگی کرده میفهمه من چی میگم😔گاهی با خودم میگم لیست بنویس بده دستش باهاش نرو خرید ولی هی یادم میره آخه خوشم میاد حتی کوچکترین نیازامو هم رفع کنه مثلا براش ناز کنم ی آدامس برام بخره😔نمیگما پول نمیده ۱ تومن میده ولی کلا دیگ تو دلش میگ خودش نیازاشو رفع کنه.میدونین چجوریه؟فقط هدف های خودش برا خودش مهمه.هدف من نه حالا بهش بگم میخام برم عمل چشم تا عینکم بردارم میگ برو سر کار پول جمع کن برو عمل من پولی واس عمل زیبایی ندارم😐نمیدونم از کی عمل عینک برداشتن شده زیبایی پس بعضی زنا چجوری عمل بینی اینا میکنن میگم با خودم.خلاصه فقط هدف های خودش اون روز میگ میخام واس پسرم پلی استیشن بخرم اونم ۳۰ ۴۰ تومن میشه میگم بیا از این بگذر این بچس هنوز بخدا واس بچم نمیخاد خودش چون دوس داره.حالا من بگم بیا مبل عوض کنیم میگ ندارم.فقط هدف های خودش میخاد برسه.الانم تا دم کتک رفتم پیش پسرم رف سیگار کشید خابید ناهارم نخورد.بخاطر چی بخدا بخاطر مرغ اینا نه ها اینک گفتم شامپو بدون سولفات و کاپوچینو اینا میخام بردارم از اونجا فقط واس اون سوخت.اصلا نیاز ها و هدف های من براش مهم نیس.میره رفاه کلی شامپو لطیفه و صحت برمی‌داره ۱۰ ۲۰ تا میاره خونه چون ارزونن منم مجبورم خودم برم بخرم واس خودم.اصلا برام ارزش قائل نیس. ببخشید زیاد شد❣️

اسی من اگر حوصله داشتم متن به این بلند و بالایی بخونم 

الان دکتر بودم 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بگردم 

درکت میکنم 🥲

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

با مشاور مشورت کن عزیزم 

خیلی خانم صبوری هستی 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
شوهرت اخلاق بدش خسیسیه ولی از اخلاق خوبش ننوشتی.اگر اجازه میده برو سر کار،چیه مرتب درخواست داشته باش ...

پسرم کوچیک مادرمم خودش معلمه نمیتونم برم فعلا سرکار.

کامل خوندم.بازم خوبه نیاز بچه براش مهم هست ‌خواهرزاده های من باباشون براشون کیک تولد یا کادو نگرفت ‌ولی خواهرم میگه ارزش نداره بحث راه بندازم براش بجای کیک بستنی خرید. یا عمل چشم که جز آرزوهاش هست ‌.بجای شیرینی شکلات میگرفتی قیمت ها رو محاسبه کن بعد خرید کن تا بودجه برای شامپو و...داشته باشی.

کامل نخوندم

ولی باید خودت شاغلی شی

اگرم نمیتونی که گله نکن

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

قدم اول شما وقتی ازدواج کردین هزارتومان نباید از پدرومادرن بگیری چطور به خودت اجازه میدی یعنی آدما بعد از ازدواج مستقل نمیشن دیگه کی قراره بشن!؟!؟!واقعا نمی‌فهمم

دوم بشین باهاش حرف بزن اولا که ی تومن برای من کم مشورت کن باهاش بیشترش کنه

بهش بگو تو تشکیل زندگی دادی بچه داری زن داری سرکااااار برای چی میری هدفت از شغل و درآمد چیه ی تعریف کن بفهمیمم منم

بچه تو رشد نیاز به موادغذایی مقوی داره همینطور خودم و خودت

مگه میشه تو یخچال گوشت و میوه نباشه خب این پول جمع می‌کنی چکار کنی هر چیزی جای خود داره بله قناعت خوبه ولی تو دیگه رسماً میگی فتوسنتز کنیم

ی قلم و کاغذ بیار مایحتاج ماهانه رو بنویس،پول ماهانه خودتو بیشتر کن،بقیه حقوقشم به صورت معقول پس انداز کنه

بگو ما هم مثل همه کارمندا،چطور زندگی میکنن!؟هیچی نمی‌خورن!؟مهمونی نمیرم معاشرت نمیکنن تفریح نمیرن