2821
2789
عنوان

سوسک کابینت😱

95 بازدید | 14 پست

یکی دوماهه اومدم خونه جدید خونه قبلی سوسک داشتیم فراوان 

صبح رو کابینت یکی کوچیکشو دیدم ک بو بردم حتما با خودم تخماشونو اوردم 

لباسشوییرو کشیدم جلو سوسک کش زوم چندتا خیلی ریز افتادن مردن 

کسی تحربه ای داره چجوری از بین ببرمشون 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گچ سوسک 

یه سمی هست عین گچ تخته سیاه میکشی دورتادور اشپزخانه درز کاشی ها،  طبقه های کابینت ها  

و هر هفته یا بعد هر بار تی کشیدن یا شستشو تمدید میکنی معجزه میکنه یه سم فلج کننده است  برای مادر همسرم خریدم خونه باغشون قدیم و‌نمور بود و پر از سوسک و الان هیچی دیگه نیست 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
اخه میگن تخماشون میمونه و با سم پاشی نمیره اونارو چیکار کنم

با جارو برقی هرکجا دیدی تمیزشون کن بعد سم بزن

نرهای ننهجندع درخواست دوستی ندید×هرکس درخواست بده ننش جندع اس😌🤭😅😃

عزیزم اول فرش هاتو جمع کن یه سم کامن هست اونو بزن به تموم کابینتا لباسشویی لای درز ها وقتی کشته شدن جارو بزن مجددا سم کامن رو بزن دوباره و یه روز صبر کن جارو بزن بعد یه خمیر امحا هست به شکل سرنگ هست اونو تیکه تیکه کوچیک بزن به اطراف آشپزخونه و داخل کابینت و لای درزها و همهمه جا ...نابود میشن

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

یعنی به همین راحتی با سم پاشی و جارو کشی میرن

بله بشرطی که سم قوی بگیری،ماهم سوسک داریم مرتب میکشیمشون تموم نمیشن،یا با کهنه تمیزشون کن

همون تخماشدنو باید پیدا کرد وگرنه هی مبان و تموم نمیشن

اره بگرد پیداشون کن تمام کابینت هارو خالی کن با کهنه قشنگ تمیزشون کن بعدش سم بزن از اون سم خوبا که از بین میبرن،سم الکی نخری ها

از کجا میشه خرید

داروخانه یا فروشگاه لوازم بهداشتی ها دارن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.