2777
2789
عنوان

سونو

41 بازدید | 3 پست

سلام بچه من الان شیش هفته و پنچ روزمه 

به نظرتون فردا یه سونو برم برای اینکه ببینم خدای نکرده بچه خارج رحم نباشه و اینکه من اصلا علائم لانه گزینی نداشتم و میترسم کلا علائم بارداری اصلا ندارم فقط پریود نشدم  نه حالت تهوع دارم نه چیزی میترسم و اینکه کمر درد دارم از اولش و سینه هامم درد میکنه 

بارداری اولمه و کلا دور از خانواده ام و فعلا خودم و همسرم میدونیم برای همین از شما مشورت میگیریم 

میشه کمک کنید 

نگران نباش عزیزم منم اصلا علائم خاصی نداشتم نه حالت تهوع نه علائم لانه گزینی خیلیا اینجورین تو هشت ه ...

الان میترسم نکنه خارج رحم باشع و اینکه اصلا سن حاملگی من این نیس به نظرم و دو هفته ایی کمتره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان میترسم نکنه خارج رحم باشع و اینکه اصلا سن حاملگی من این نیس به نظرم و دو هفته ایی کمتره

استرس نداشته باش گلم خارج رحمی باشه لکه بینی باید داشته باشی و درد زیر شکم شدید سن بارداریت از اولین روز آخرین پریودت حساب میشه طبق همون هشت هفته برو برای سونو گلم استراحت کن وسیله سنگین بلند نکن تا موقع سونو هم رابطه نداشته باش چیزای قائده آور هم نخور