2777
2789

قبلاًها خیلی راحت وزن کم می‌کردم... الان این ۸_۹ کیلوی آخری پدرمو درآورده... انگیزه‌مو از دست دادم.

چیکار کنم به نظرتون؟

احتمالاً به خاطر این نیست که آخراشه؟؟

لایک کنید. حال می‌ده

چرا چون آخراشه سخت تر

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

باید به بدنت شوک بدی 

یه روز غذای چرب بخور  بعد دوباره از اول رژیمتو شروع کن

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخوام ۵ کیلو کم‌کنم . رفتم داروخانه قرص افزایش سوخت ساز و بدن و کروم و.... دادن .  نمیدونم چقدر کم کنم 

غذام کمه . نون نمیخورم کلا . نوشابه  و دلستر مصرف میکنم اونم کم کردم. 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

باشگاه و دکتر تغذیه برید من دوست دارم اضافه کنم

باشگاه می‌رم. رژیمم هم اصولیه. سوخت و ساز بدنم خیییییییییییییییلی عالی بود... چشم خوردم لابد😀

لایک کنید. حال می‌ده