2777
2789
عنوان

افتادگی رحم

87 بازدید | 6 پست

سلام خانوما کسی افتادگی داشته؟ سه هفتس ب علت نامعلوم خونریزی و لک دارم . ۸ ماهه زایمان کردم از اون موقع تاحالاهم یه چیز گردی داخل واژنم دست میزنم حس میکنم. زایمانم قراربود طبیعی باشه اما بشدت زجرکش شدم و بالاخره سز شدم.بعدشم استراحت نداشتم و مدام سرپابودم توی ان آی سیو.ممکنه اینا دلیل افتادگی رحم باشه؟ 

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭

عزیزم شاید افتادگی مثانست، معمولا افتادکی رحم با معاینه پزشک یا ماما معلوم میشه مگر واقعا خیلی شدید باشه که بعید میدونم برای شما اونطور باشه. افتادگی مثانع ولی دراز بکشید و پا رو جمع کنین تو آینه ببینین هم خودتون متوجه میشین، از قسمت قدامی واژن یعنی بالای واژن ضائده توپ مانندس که حالا چند لایه داره به سمت ورودی واژن افتاده.... در حالت عادی واژن باید حالت حفره توخالی باشه ولی اگه افتادگی باشه اعضا به سمت واژن اومدن و حفره واژن رو بصورت نیمه یا کامل پر کردن. 

عزیزم شاید افتادگی مثانست، معمولا افتادکی رحم با معاینه پزشک یا ماما معلوم میشه مگر واقعا خیلی شدید ...

نه عزیزم از بیرون ب داخل نیست. از داخل واژنم ب سمت بیرونه ک وقتی دفع دارم و معذرت میخام زور میزنم بیشتر میاد پایین از داخل سمت خروجی واژنم. تکرر ادرار ندارم اما دل درد خفیف پریودی دارم. خونریزی دارم. و کمردرد از بعد زایمان همراهمه .

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم از بیرون ب داخل نیست. از داخل واژنم ب سمت بیرونه ک وقتی دفع دارم و معذرت میخام زور میزنم بی ...

نه عزیزم منم نگفتم چیزی از بیرون به داخل میره، همچین چیزی ندازین اصلا،همونی که شما میگین منم منظوزم همون بود چیزی از داخل واژن میزنه به بیرون. چند تا زایمان داشتین؟ و پزن جنین چند بود؟ 

باید برین دکتر معاینه کنه عزیزم، اینی که شما میگی همون پرولاپس مثانست به احتمال زیاد... 

نه عزیزم منم نگفتم چیزی از بیرون به داخل میره، همچین چیزی ندازین اصلا،همونی که شما میگین منم منظوزم ...

یه زایمان داشتم ولی خیلی زایمان سخت و طولانی ای بود ک در نهایتم سز شدم. نوبت گرفتم. ببینم چی میشه🥲

افتادگی باعث خونریزی و لکه بینی نمیشه. ولی برای افتادگی تون حتما برین دکتر تا معاینه و درمان بشین.

رفتم عزیزم. افتادگی واژن داشتم. ممنونم