2777
2789
عنوان

فامیل همسرم

189 بازدید | 10 پست

ینی خالش اینا از مشهد اومدن قراره شام بریم اونجا و خالش زنگ زده دوبار بهش و گفته خانومتم بیار ،منم اصلا ادم اجتماعی نیستم خیلی خجالت میکشم بعد ی سال تو جمعشون و خیلی کم حرفم ینی حرف پیدا نمیکنم ک بزنم اول میخواستم نرم بعد دیدم نرم زشت میشه چیکار کنم از الان استرس شبو دارم با اینکه شده چن بار رفتیم ولی بازم استرس دارم چیکار کنم کلا اونجا رفتنی و ....میشه لطفا بگین 😓😓😓

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥

اوا مگه هنوز واسه مشهد رفتن هم میرن دید بازدید😂😂

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لطفا برو . حرف بزن . خجالت نکش . بعدا روی خودت کار کن اگر لازمه که حتما لازمه کلاس روابط عمومی و فن ...

خیلی سخته واقن توی جمع مثلا جمعی ک زیاد بینشون نبودم اینجوریم خیلی ساکتم و اذیت میشم و حس میکنم همه دارن ب من فک میکنن ب من نگا میکنن

خیلی سخته واقن توی جمع مثلا جمعی ک زیاد بینشون نبودم اینجوریم خیلی ساکتم و اذیت میشم و حس میکنم همه ...

هیچکس به شما فکر نمیکنه ولی اگر بری توی خودت یا از خجالت جوری برخورد کنی که توی چشم بیایی . بهت فکر میکنن با خودشون میگن یا خودشو خیلی میگیره یا آداب معاشرت بلد نیست

هیچکس به شما فکر نمیکنه ولی اگر بری توی خودت یا از خجالت جوری برخورد کنی که توی چشم بیایی . بهت فکر ...

اونجا رفتم مثلا بلن شم کمک اینا کنم ؟اینا تاثیر داره ک اینجوری فک نکنن ؟؟

اونجا رفتم مثلا بلن شم کمک اینا کنم ؟اینا تاثیر داره ک اینجوری فک نکنن ؟؟

من خانم نیستم ولی میدونم باید توی هر جمعی سعی کنی مثل خودشون باشی . بستگی داره به محیط که چجوریه اگر جوری برخورد کردن که مشخصه دلشون میخواد صمیمی باشن اگر لازمه کمک کنی کمک کن ممکنه خودشون تعارف کنن و نزارن اصلا  خاله همسرت فامیل دور حساب نمیشه 

من خانم نیستم ولی میدونم باید توی هر جمعی سعی کنی مثل خودشون باشی . بستگی داره به محیط که چجوریه اگر ...

اهان ممنون