2777
2789

یعنی یکی عکساشو بزاره اینستا تودید همه بعد ما اسکرین شات بگیریم بزاریم اینجا اشکاال داره .بعضیاتون خیلی باحال کاسه داغتر ازاش میشید البته اگه راست باشه وواقعا عکساش پرباشه تواینستا

من شبیه کسی در دنیا نیستم پس زندگیم نمیتواند شبیه دیگری باشد پس میخواهم خودم باشم فقط همین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای ترسیدم منه دیوونه امروز عكس خودم و كسی كه دوسش دارمو با اسمامون فرستادم واسه یكی از این طالع بین اینا تو تلگرامش. الان نگران شدم. با عكس چیكار میتونه بكنه؟ الان اینستا انقد پر عكسه فم نكنم عكس بی كیفیت من به دردش بخوره. ولی بازم نگران شدم. نظرتون چیه؟

🌹

یعنی یکی عکساشو بزاره اینستا تودید همه بعد ما اسکرین شات بگیریم بزاریم اینجا اشکاال داره .بعضیاتون خ ...

بنظر منم اگه پبجی پابلیک باشه مهم نیس لینکشو shareکرد

ولی از پیج پرایوت کار زشتیه

خیلی ناراحتم کردین چرا اینطوری میکنید 

عب نداره عزیزم،خب درد و دل کن ولی عکس بنده خدارو نذار، اون نامزد سابق همسرته،شماهمسرش،هر طرف قضیه رو بگیریم حق باشماست ،اعتماد بنفس داشته باش  و ببین چی باعث شده همسترت یاد ایشون باشه

من دلم گرفته بود یکی پریده وسط زندگیم الکی اینطور عنوانش کردم که قبلا نامزد شوهرم بوده حالا چرا اینطوری بامن میکنید 

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای ترسیدم منه دیوونه امروز عكس خودم و كسی كه دوسش دارمو با اسمامون فرستادم واسه یكی از این طالع بین ...

هیچی ..میخواد چیکار کنه با عکس اخه ؟ بزاره رو قندون بچه ها دست نزنن  

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
چون شوهرت به فکرشه میخوای عکس مردمو بزاری ?????

واقعا امنیت سایت به خطر افتاده. اینجور کاربرا باید فورا قطع بشه کاربریشون. از فردا هر کی با هر کی خورده برده داره ورمیداره اینجا عکسشو میزاره! 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها