2777
2789
عنوان

مادرشوهرم و

227 بازدید | 12 پست

مادرشوهرم ۵ تا داداش داره و تک خواهره...و یکی از داداشاش رو خیلی دوست داره و به ما میگ نهایت احترام رو ب خودش و بچه هاش  بزارین من ی داداش دیگش ک بچه هاش همسن منن و خیلی خوبن رو دوست دارم پ

..بعد مادرشوهرم چند پیش زنگ زد بهم احوالپرسی بعد گفت خونه دایجون هستم منم فکر کردم اون داداش اولیه هست اصلا نگفتم سلام برسون بعد دیشب بودم خونشون گفت آره بودیم خونه دایی فلان(همون ک من دوسشون دارم)من باذوق گفتم ا جدی؟؟من فکر کردم خونه دایی...(همون ک خودش دوست داره)هستین...آقا گفتم مادر شوهرم آنچنان عصبانی شد ک اها فکر کردی خونه اونا هستیم نگفتی سلام برسون احترام نکردی معلوم بود ک فکر کردی خونه فلانی هستیم تو چ مشکلی با داداشم و بچه هاش داری...منم ک خیلی خوشحال بودم از برداشتش گقتم وا مامان خوبی؟چ ربطی داره....بعد شوهرمم گفت ولش کن مادر من داره خودشو واسه این داداشش میکشه....

حالا این داداشی ک خودش انقدر دوسش داره اصلا ما رو آدم حساب نمیکنه اون هفته شام دعوت کرد مادر شوهرم اینا رو نگفت تو هم بچه هات رو بییار...ولی اگ مادرشوهرم میخواد دعوت کنه میگ اگ بچه هاش رو نگم ناراحت میشن جالبه فقط ۹ تا بچه داره حالا با عروس و نوه ک‌بماند...دلم خنک شد مادر شوهرم فهمید من خوشم نمیاد

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن خودتو قاطی این مباحث و رفتامدا نکنی 

احترام بزار و فاصله رو حفظ کنی

نمیتونی ب اجبار از احترام از کسی بخری ولی میتونی خودت برای خودت ارزش قائل بشی

شما بخاطر مادرشوهرت میتونی زبونی هم شده احترامتو بزاری وگرنه دایی همسرت فامیل درجه یک نمیشه ک بخوای همچین واکنشایی داشته باشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودتو قاتی شون نکن تامام

نمیشه ک هر وقت اونا میان مادرشوهرم زنگ میزنه بیاین....هر بهونه بیاریم انقدر کلید میکنه ک بیاین....یا اگ مریض بشن زنگ میزنه یهو میگ عروسم اینجاست میخواد حالتون رو بپرسه....حالا اونا من بچم دنیا اومد اصلا ی تبریک نگفتن بهم یا پیشم نیومدن.‌‌‌...

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
سعی کن خودتو قاطی این مباحث و رفتامدا نکنی احترام بزار و فاصله رو حفظ کنینمیتونی ب اجبار از احترام ا ...

والا منم همینک میگم ک فامیل درجه ۱ نیس ولی مادرشوهرم گریه زاری میکنه ک برا من درجه ۱....چون بچه دیگه ای نداره میگ شما باید هر کار من برا دایی فلان میکنم بکنین....اگ بیان خونشون ما نریم اونا رو میگیره میاد خونه ما یهو

والا منم همینک میگم ک فامیل درجه ۱ نیس ولی مادرشوهرم گریه زاری میکنه ک برا من درجه ۱....چون بچه دیگه ...

احترام باید دو طرفه باشه وگرنه میشه سوءاستفاده شما فاصله رو حفظ کنید تا مادرشوهرت اجازه نده همچین رفتاری رو نداشته باشه

با بحث و دعوا نه

چون قطعا مقصر شما بشین

با حرف زدن و بی اهمیت بودن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35