2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم ولی ترسیدم

272 بازدید | 15 پست

لطفا بهم یکم انرژی مثبت بدین

زندگی بعد طلاق چطوریه 

من هنوز ۲۱ سالمه و تو فامیل اصلا طلاق نداریم،،،راستش ترسیدم یکم این هفته کارام تموم میشه شوهرم به حرف مادرشه دست بزن داره بخاطر ی حرف کوچیک ۱۰ روز قهر می‌کنه خونه نمیاد الآنم ک میگ فقط طلاق ،و پیام میده ک مقصر اینا همش تویی 😔😔

چیکار کنم ب خودم مسلط باشم و افسردگی نگیرم

دارم روزهای پر استرسی رو میگذرونم برام دعا کنید،باهم مهربون تر باشیم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینید من تجربه ندارم ولی به نظرم طلاق چیز وحشتناکی نیست بعد از طلاق  خدت سر گرم کن یک مدت مثلا تا ۶ ماه بع به گذشته فکر می کنی ‌ولی کم کم همه چیز آروم میشه کم کم عادت می کنی به شرایط جدیدترین برو هنری چیزی یاد بگیر 

از حرف مردم هم نترس آینده هم که خواستی ازدواج کنی حواست جمع کن اشتباهات گذشته را تکرار نکنی 

در آینده که خواستید دوباره ازدواج کنید حتما مطمئن بشین طرف مقابل دهن بین حرف مادر یا خواهرش نباشه و ...

شوهرم اوایل اینجوری نبود ، بعدش اینجوری شد 

شوهرم اوایل اینجوری نبود ، بعدش اینجوری شد

ببین عزیزم منم مادر شوهرم خوب نیست... ولی باور کن توی بیشتر تاپیک هایی که از اختلاف بین زن و شوهر ها زده میشه ۸۰ درصد تقصیر بد خواهی و دخالت مادر شوهر و خواهر شوهر هست.. بعضی مادر شوهر ها دوستی دوستی می کنن پوستی !!!!

ببین عزیزم منم مادر شوهرم خوب نیست... ولی باور کن توی بیشتر تاپیک هایی که از اختلاف بین زن و شوهر ها ...

درسته مرد باید عاقل باشه ،شوهرم این آخرا می‌گفت نصبت ب زندگیم دلمو سیاه کردن

این مادر شوهر ها می بینن پسرشون عاشق واقعی با اولین کادو اولین تولد حسادت شروع میشه بعضی هاشون بهانه نصیحت وارد می شن و دخالت می کنند و پول پسرشون می گیرن.... بعضی هاشون هم دخالتشون اینکه زنت پررو نکنی ،،،دردریش نکنی،،، اگه بره بیرون حتما یه چیزی هست،،،، ریگی به کفشش 

دیدم که می گم....بعضی مادر شوهرها هم یاد پسرشون می دن که لباس نگیر لته کهنه است،،   پولات جمع کن زنشون مثل گداها راه می برن خجالت نمی کشن 

ولی دخترهای خودشون باید مثل ملکه ها راه برن ،،،، فقط برای عروس می خوان بترکن

درسته مرد باید عاقل باشه ،شوهرم این آخرا می‌گفت نصبت ب زندگیم دلمو سیاه کردن

عزیزم شوهرت مقصر نیست وقتی مامانش هی دمه گوشش ازت بد میگه ایراد میگیره.... از چشم شوهرت میندازت دیگه ..

هی بهش تغیر می زنه ...

.مثلا خواهر شوهرم و مادر شوهرم همیشه به شوهرم می گفتن زنت زشته چون پوستم سبزه است اونا سفیدن.... ولی چشمام قشنگ.... بعد من با شوهرم دعوا می کردم و می گفتم خواهرت حق نداره در مورد قیافه من ضر بزنه ... می گفتم ریدم به قیافه خواهرت