2777
2789

اصلا نگیر به نظرم 

من مادرشوهر گیر داده بود جشن سیسمونی و جشن ده روزگی بگیر خیلیم تاکید داشت 

منم گفتم مردم نون خوردن ندارن این جشنا چیه اخه 

حتی تولد هم بگیرم خونوادگی میگیرم کسی رو هم دعوت نمیکنم 

:):)     :)              

والا ما بهش می گیم شب شیش ،بعدش هم یه گوسفند برای بچه قربانی می کنن به عنوان عقیقه و موهای سرشو می تراشند و هم وزنش طلا یا نقره صدقه می دن و اقوام رو دعوت می کنن و ولیمه میدن و همه اش هم به عهده پدر بچه است و مهمونا اگه دوست داشته باشن کادو میدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما که رسم داریم  از روز اول تولد تا ۱۲۰ سالگیش، هر روز و هر شب جشن بگیریم و گوسفند قربونی کنیم و مهمونی بدیم 

کور شم اگه دوروغ بگم 

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

ما که رسم داریم از روز اول تولد تا ۱۲۰ سالگیش، هر روز و هر شب جشن بگیریم و گوسفند قربونی کنیم و مهم ...

گوسفند؟ چ خسیس

ما شتر میزنیم زمین شهرو آذین میبیندیم

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
گوسفند؟ چ خسیسما شتر میزنیم زمین شهرو آذین میبیندیم

پس بگووو چرا نسل شتر داره منقرض میشه😂

آدم‌تعجب میکنه از این جشنا و مناسبتای من درآوردی، مثل ماهگرد و شش‌ماه‌گرد و ده‌ماه‌گرد ازدواج و خواستگاری و عقد موقت و عقد دائم و  شش روزگی و ده روزگی بچه و و و و ... آخرشم زبونم لال جشن طلاق

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

پس بگووو چرا نسل شتر داره منقرض میشه😂آدم‌تعجب میکنه از این جشنا و مناسبتای من درآوردی، مثل ماهگرد و ...

گود بای پمبرز یادت رفت🤣

آخه ازپوشک گرفتن بچه هم جشن داره؟؟

ی روند طبیعیه ک همه طی میکنن کار خاصی نکرده ک براش جشن میگیری جماعتی رو هم اسیر خودت میکنی ک آاااای بیاید از ذوق برامون کف و خون بالا بیارید وگرنه حسودید

همین بچه ها هم بزرگ میشن ببخشید میرینن کف دست پدر مادراشون

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
گود بای پمبرز یادت رفت🤣آخه ازپوشک گرفتن بچه هم جشن داره؟؟ی روند طبیعیه ک همه طی میکنن کار خاصی نکرد ...

گودبای پمپرز، های به WC😂