2777
2789

اصلا نگیر به نظرم 

من مادرشوهر گیر داده بود جشن سیسمونی و جشن ده روزگی بگیر خیلیم تاکید داشت 

منم گفتم مردم نون خوردن ندارن این جشنا چیه اخه 

حتی تولد هم بگیرم خونوادگی میگیرم کسی رو هم دعوت نمیکنم 

:):)     :)              

والا ما بهش می گیم شب شیش ،بعدش هم یه گوسفند برای بچه قربانی می کنن به عنوان عقیقه و موهای سرشو می تراشند و هم وزنش طلا یا نقره صدقه می دن و اقوام رو دعوت می کنن و ولیمه میدن و همه اش هم به عهده پدر بچه است و مهمونا اگه دوست داشته باشن کادو میدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما که رسم داریم  از روز اول تولد تا ۱۲۰ سالگیش، هر روز و هر شب جشن بگیریم و گوسفند قربونی کنیم و مهمونی بدیم 

کور شم اگه دوروغ بگم 

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

ما که رسم داریم از روز اول تولد تا ۱۲۰ سالگیش، هر روز و هر شب جشن بگیریم و گوسفند قربونی کنیم و مهم ...

گوسفند؟ چ خسیس

ما شتر میزنیم زمین شهرو آذین میبیندیم

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
گوسفند؟ چ خسیسما شتر میزنیم زمین شهرو آذین میبیندیم

پس بگووو چرا نسل شتر داره منقرض میشه😂

آدم‌تعجب میکنه از این جشنا و مناسبتای من درآوردی، مثل ماهگرد و شش‌ماه‌گرد و ده‌ماه‌گرد ازدواج و خواستگاری و عقد موقت و عقد دائم و  شش روزگی و ده روزگی بچه و و و و ... آخرشم زبونم لال جشن طلاق

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

پس بگووو چرا نسل شتر داره منقرض میشه😂آدم‌تعجب میکنه از این جشنا و مناسبتای من درآوردی، مثل ماهگرد و ...

گود بای پمبرز یادت رفت🤣

آخه ازپوشک گرفتن بچه هم جشن داره؟؟

ی روند طبیعیه ک همه طی میکنن کار خاصی نکرده ک براش جشن میگیری جماعتی رو هم اسیر خودت میکنی ک آاااای بیاید از ذوق برامون کف و خون بالا بیارید وگرنه حسودید

همین بچه ها هم بزرگ میشن ببخشید میرینن کف دست پدر مادراشون

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
گود بای پمبرز یادت رفت🤣آخه ازپوشک گرفتن بچه هم جشن داره؟؟ی روند طبیعیه ک همه طی میکنن کار خاصی نکرد ...

گودبای پمپرز، های به WC😂