2777
2789
عنوان

شوهر بد دهن

385 بازدید | 12 پست

سلام خانما.شماهایی که شوهرتون بد دهنه چیکار میکنین ؟من اوایل جوابش و میدادم بدتر میکرد .الان فقط نگاهش میکنم بازم همونه تغییری نکرده.هرچقدر خودم و بزنم و به بیخیالی فایده نداره.قبلا بچه هام کوچیک بودن الان پسرم بزرگ شده وقتی عصبانی بشه حرفا پدرش و تکرار میکنه.هرچقدرم به خوبی به شوهرم میگم جلو بچه ها فحش نده .بددهنی نکن عمدا سری بعد بدتر میکنه.بعدم که من محلش ندم.خودش میره بیرون و میاد اعصابش آروم میشه میاد خونه انتظار داره من بگم و بخندم اگر تو هم باشم طلبکاره که خودت مقصری و چرا حالا تو همی.دلم میخواد فقط بمیرم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار که بددهنی کرد گریه کن

خیلی آروم ها

نه اینکه با صدای بلند گریه کنی

بگو دلم شکست

بعد گریه هم ازش بخواه حواسش به بچه بلشه و برو بخواب حتما

اگه اومد بیدارت کرد که خداروشکر

اگه نه حتما و حتما که پاشدی دست و صورتت رو بشور و قهر نکن باهاش ولی اگر بگو و بخندی هم بود زوری بخند

برو تو فکر هی

ببین قطعا تاثیرگذاری دائمی نداره

ولی جواب میگیری

بعد این داستان هم اصلا با همسرت بد نشو

اتفاقا باهاش مهربون باش

ولی همچنان  گاهی برو تو فکر و خلاصه یه مدلی باش که انگار حالت داغونه ولی نمیخوای شوهرت بفهمه

اینجوری معمولا شرمنده میشن

امیدوارم به اینده  
یه بار که بددهنی کرد گریه کنخیلی آروم هانه اینکه با صدای بلند گریه کنیبگو دلم شکستبعد گریه هم ازش بخ ...

ای بابا این مال کسیه که بفهمه من گریه کنم بیشتر داد و هوار میکنه که حقه زن گریه شه.بعدم امروز ساعت ۱۰ صبح بامن داد و بیداد کرده من ۱۰ صبح کجا برم بخوابم.۴ تا بچه دارم.کلا میگه رو حرف من حرف نزن.داشت میرفت بیرون عمدا پشت سر هم میگه من زنگ زدم در دسترس باش بهش میگم مگه تاحالا شده زنگ بزنی در دسترس نباشم دیدم صداشو برده بالا و فحش و دری وری .منم هیچی نگفتم رفت بیرون و اومد خوب شد خوب من چجوری میتونم دلم باهاش صاف باشه بگم بخندم به رو خودم نیارم.

خب توهم مثل خودش بزن تو خط آخر و هرچی اومد تو دهنت بگو بهش

آخه نمیشه که.اون شعور نداره منم مث خودش بشم.من دوتا دختر دارم دوست ندارم این چیزا رو از من یاد بگیرن از طرفی با خانواده شوهرم تو ی ساختمونیم دلم نمیخواد صدام بره بیرون 

ای بابا این مال کسیه که بفهمه من گریه کنم بیشتر داد و هوار میکنه که حقه زن گریه شه.بعدم امروز ساعت ۱ ...

میفهمم عزیزم

یه کم سخته

همین مهمه که بچه ها رو نیم ساعتم شده بندازی گردنش

بعد ببخش اینو میگم

ولی چرا جنگی رو شروع میکنی که میدونی بازنده ای؟

یه بار که حالش خیلی خوب بود بهش بگو فلانی جان

تو زندگی منی

بدون تو میمیرم

و...

ولی وقتی انقدر خوبی و میتونی قشنگ حرف بزنی چرا اون حرفا رو میگی

من زنم

ظریفم

احساساتی ام

زود میشکنم

بگو من قول میدم چیزایی که تو رو عصبانی میکنه انجام ندم

تو هم قول بده خودتو کنترل کنی

بعد هم یه قانون بذارید بگید هر کی تو دعوا فحش داد باید برای اون یکی کادو بخره

امیدوارم به اینده  
میفهمم عزیزمیه کم سختههمین مهمه که بچه ها رو نیم ساعتم شده بندازی گردنشبعد ببخش اینو میگمولی چرا جنگ ...

اینقدر ازین حرفا بهش زدم.چه تو رختخواب باهاش صحبت کردم.چه بهش پیام دادم.چه براش کلیپ فرستلدم.اگر بهش بگم مثلا بدم میاد فحش بدی یا با خانواده م کار نداشته باش سری بعدی همون کارو میکنه اول خانواده رو فحش میده.بعدم چه جنگی من شروع کردم؟شما هرچی شوهرت بخواد درست یا غلط بدون چون و چرا میگی چشم ؟نشده ی حرفی و زور بگه انجام ندی ؟

اینقدر ازین حرفا بهش زدم.چه تو رختخواب باهاش صحبت کردم.چه بهش پیام دادم.چه براش کلیپ فرستلدم.اگر بهش ...

عزیزم تو الانم داری با من بحث میکنی انگار

مردا دوست ندارم بهشون اینجوری بگی چرا مثلا

نخیر این حرف زوره و من انجام نمیدم

یا اینکه بگه زنگ زدم جواب بده و تو بگی مگه تا حالا در دسترس نبودم

بگو چشم و تمام

قربونت فکر میکنی تو موافقت کنی اون کنترل گریش بیشتر میشه؟

یا اگه موافقت نکنی درست میشه؟

نه

فقط کم کم لجبازی و ... هم به رفتارهاش اضافه میشه

واقعیت همینه عزیزم

همه یه سری رفتارهای بد دارن

که متاسفانه یا تغییر نمیکنه و یا خیلی سخت عوض میشه

درمورد همسرت به نظرت میتونی تغییر بدی؟

اگه آره که چه عالی

ولی اگه جوابت منفیه مدارا کن و سعی نکن اون رفتار رو با دراوردن حرصش تقویت کنی

امیدوارم به اینده  
عزیزم تو الانم داری با من بحث میکنی انگارمردا دوست ندارم بهشون اینجوری بگی چرا مثلانخیر این حرف زوره ...

ببین چند بار گفت من زنگ زدم دسترس باش ی بار گفت گفتم باشه دوبار ۳ بار اومد بره باز گفت منم بدم اومد گفتم چند باررمیگی خوب مگه تا حالا تو دسترس نبودم.دیدم انگار همین و میخواست و شروع کرد .

ببین چند بار گفت من زنگ زدم دسترس باش ی بار گفت گفتم باشه دوبار ۳ بار اومد بره باز گفت منم بدم اومد ...

اره دیگه

متاسفانه دقیقا همینو میخواسته

تو زرنگ تر باش و دفعه ی سوم اتفاقا با لوندی بگو چشم چشمممم

باور کن اینجوری که هی جنگ کنید رفتارهاش تقویت میشه

انگار هر روز بری باشگاه و یه حرکت رو تکرار کنی

خب اون ماهیچه قوی میشه دیگه

امیدوارم به اینده