2777
2789
عنوان

قرعه‌کشی

421 بازدید | 22 پست

ب نظر شما این قرعه کشی ک تو تلوزیون نشون میده حقیقت داره تاحالا از اقوامتون یا اشنایاتون بردن ..

.مثلا فلان تاید یک خوردو .خونه . 20 میلیون پول نقد فقط برای ی نفر ... اخه ی تاید 4000 خرده ای چقد درامد داره ک این همه جایزه گذاشتن .... 

یا اینه شب پنجاه میلیون .اگه فلان لوازم بخری ...

و.... 

من بغیر بانک ها هیچ کدوم تو پیام بازرگانی باور نمیکنم 

شما چی

. بزرگترین نعمت سلامتی و خوشبختی و دلخوشی. خدایا مریضا رو شفا بده.  

دروغ محضه البته نظر منه   

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   

من خودم سال 92 ازهمرا اول بیستوپنج میلیون بردم ☺

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دست راستت رو سر ما😂

واقعيت اينه كه زندگي فقط يه قانون داره كه تونسته بارها آدم هارو از مرز سكته نجات بده قانون طلايي به اسم.... به درك  

دروغ میگی  

جان من چیکار کردی همرا اول 25 میلیون بردی

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   

منم چندسال پیش از درب بطری نوشابه یه ربع سکه بردم و اون آخرین بار بود خاک برسر 😆

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
برادر شوهر خواهر من پارسال از صابون لوكس ى تويوتا ياريس صد ميليونى برنده شد

اون وقت بهشون دادن ... 

شنیدم پول گمرک و مالیات خیلی میگیرن ادم از جایزه منصرف میشه

. بزرگترین نعمت سلامتی و خوشبختی و دلخوشی. خدایا مریضا رو شفا بده.  
اون وقت بهشون دادن ...  شنیدم پول گمرک و مالیات خیلی میگیرن ادم از جایزه منصرف میشه

نه بهش دادن رفتن از تبريز فك كنم اوردنش ى تومن كرايه جرثقيل دادن فقط تازه دو شبم هتل نگهشون داشتن