2777
2789
عنوان

خواستگار دارم

144 بازدید | 28 پست

طرف مشهدیه بعد میگه واسه زندگی بیا مشهد منم به خانوادم وابسته ام نمیتونم دور باشم میگه هر موقع دوست داشته باشی میتونی بیای و بری من قبلا تو نامزدی جدا شدم اینم میدونه در جریانه و یکسال از خودم کوچیکتره .دیشب بهش گفتم من نمیتونم جواب نهاییو دادم خیلی دلش شکست واقعا پسر خوبی بود 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا خودش نمیاد شهر شما؟ اکثر وقتا خانما دور میشن از خونه و خونوادشونمن زیاد ازدواج راه دور قبول ندار ...

آقا کار و زندگیش اونجاست با وابستگی عاطفی قابل مقایسه نیست

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
چرا خودش نمیاد شهر شما؟ اکثر وقتا خانما دور میشن از خونه و خونوادشونمن زیاد ازدواج راه دور قبول ندار ...

میگه بخام بیام تا کارن جا بیفته زمان میبره ولی اینجا ماهی ۵۰ تومن درامد دارم 

آقا کار و زندگیش اونجاست با وابستگی عاطفی قابل مقایسه نیست

خانم هم کار و زندگیش اینجاست

چه ربطی داره!!! بذارین کنار این تفکراتو

کسی زن از یه شهر دیگه میخواد سختیشم خودش باید بکشه نه زنش. براش مهمه تو مشهد زندگی کنه تو همون مشهد دنبال دختر بگرده

به هیچکس جز بستگان درجه یک هیچ اعتباری نیست، پاشی بری یه شهر دیگه طرف یا خانواده ش تو زرد از آب دربیان میخوای چه غلطی بکنی

عزیزم شما وقتی استقلال عاطفی هنوز نداری و وابسته خانواده هستی مناسب ازدواج نیستیباید کار کنی رو خودت

من تهرانم ایشون مشهد ولی من نمیتونم از خانوادم واقعا دور باشم درصورتی که بنده خدا میگه هرموقع دوستداشتی بیا و برو