فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 عنوان ب پسری ک 37 بازدید | 3 پست دائم بهتون ابراز علاقه کنه و التماس کنه ک باهاش بمونید ولی از اون ور استوری عاشقانه میذاره ((میگه مخاطب نداره))) باهاش میمونید و بهش اعتماد میکنید خب لامصب کثافت بگو واسه تو گذاشتم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍) 1403/05/15 | 11:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گورباویچ عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 6502 من ب ماشین بدون ترمز بیشتر اعتماد دارم تا این پسرا احتمالا چند تا مخاطب داره و نمیتونه تگ کنه همه رو! لطفا مردای گوزباقالی و چوسونه واویلای سایت به من درخواست دوستی ندن مرسی اه😒🎀
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 من ب ماشین بدون ترمز بیشتر اعتماد دارم تا این پسرا احتمالا چند تا مخاطب داره و نمیتونه تگ کنه همه رو ... آره دقیقا منم همین میگم ولی خیلی اصرار و التماس میکنه مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 من ب ماشین بدون ترمز بیشتر اعتماد دارم تا این پسرا احتمالا چند تا مخاطب داره و نمیتونه تگ کنه همه رو ... بعد اصلا نمیگه واسه تو گذاشتم میگه قشنگ بود گذاشتم مخاطب نداره مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)