2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو ببین تو خونه ی مامانت چیا رو استفاده میکنه همونارو بخر

چیزی اضافه ترم نمیخواد بگیری، هرچی هم که دیر به دیر استفاده میشه نمیخواد بگیری

اخر کار اگه دیدی پولی برات مونده و میتونی بازم خرید کنی برو سراغ دکوری و چیزایی که کمتر استفاده داره

اول از همه از اصل کاری ها شروع کن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
برو ببین تو خونه ی مامانت چیا رو استفاده میکنه همونارو بخرچیزی اضافه ترم نمیخواد بگیری، هرچی هم که د ...

همون اصل کاری ها را نمیدونم 😓😓😓 مامان منم زیاد وسیله نداره😱😱😱😱به خدا موندم 

منم مث توام میدونم چی بگیرم ولی پول ندارم مجبورم همون اصل کارییا رو بگیرم کدوم شهری

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد.میشه یه ایت الکرسی برا اینکه بچم زنده بمونه و سالم باشه برام بخونی

ههی دردسرم فقط چهارمحال بختیاری

ع وا عزیزم نگو خیلیم گلی سخته ولی شیرینه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد.میشه یه ایت الکرسی برا اینکه بچم زنده بمونه و سالم باشه برام بخونی

همون اصل کاری ها را نمیدونم 😓😓😓 مامان منم زیاد وسیله نداره😱😱😱😱به خدا موندم

مبل و چوبی، یخچال، لباسشویی، جارو، اتو، مخلوط کن، ابمیوه گیری، اسیاب، سرویس چینی، سرویس قابلمه، زودپز، سرویس پلاستیکی، کتری قوری، میوه خوری اینا، لیوان و قاشق چنگال و کفگیر ملاقه اینا و ....

ببین همینارو من چشمی نگاه کردم تو اشپزخونه اینا به چشمم اومد گفتم، خودتم همینکارو کن

ببین مثلا اسنک پز و آون توستر و هواپز، سرخ کن ، بخارپز و یه سری وسیله برقی که سالی یبار استفاده میشه نمیخواد بخری، یا بزار اخر کار 

ببین مادرت با همین وسایل داره زندگی میکنه دیگه پس خودتم میتونی زندگی کنی و همین مدلی زندگی میکنی، 

در کل چیزای واجب اول بخر بعد برو سراغ چیزای دیگه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
وقتی شیرینه که ذوق داشته باشی نه من که خسته شدم انگیزه ندارم😞😞😞

چرا عزیزم نامزدتو دوس نداری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم مث توام میدونم چی بگیرم ولی پول ندارم مجبورم همون اصل کارییا رو بگیرم کدوم شهری

اره جهیزیه خریدن سخته ولی لذتم داره

من ۶، ۷ سال پیش خریدم ولی اونموقع هم زیاد نخریدم و همه ش ازش حذف میکردم که هزینه ش زیاد نشه

بعدا دیدم یه چایساز به کارم میاد خریدم و فرگاز  هم نداشتم گازم رومیزی بود یه آون توستر خریدم، ماکروفر اینا هم نگرفتم

اره جهیزیه خریدن سخته ولی لذتم دارهمن ۶، ۷ سال پیش خریدم ولی اونموقع هم زیاد نخریدم و همه ش ازش حذف ...

منم چیزه زیادی نمیگیرم  چون پول ندارم همین کمشم ک میخام بگیرم هرموقع میخام برم خرید بحث این ج.نگ لنتی باز میشه مامانم میگه نگیر بزا ببینیم چی میشه یه موقع دیدی ج.نگ شد همش ب باد رف

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم چیزه زیادی نمیگیرم چون پول ندارم همین کمشم ک میخام بگیرم هرموقع میخام برم خرید بحث این ج.نگ لنت ...

نترس عزیزم چیز خاصی نمیشه

در حد همین موشک بازی که اوندفه کردن میشه به شهرها کشیده نمیشه

این حرفش که بین مردمه بیشتر ترس اوره

ولی اگه بازم دلت راضی نیس یکماه صبر کن دیگه هرچی بشه تا یکماه دیگه معلوم میشه

این یکماه کمی خرده ریزه بگیر اشکالی نداره

نترس عزیزم چیز خاصی نمیشهدر حد همین موشک بازی که اوندفه کردن میشه به شهرها کشیده نمیشهاین حرفش که بی ...

کاش همینجوری بشه نوبت زندگی ما ک رسید همه چی بهم ریخت اول ک کرونا اومد حالام جنگ

1
5
10
15
20
25
30
35
40