2777
2789
عنوان

نامزدم بی شرف ترین ادم دنیاس

470 بازدید | 23 پست

جریان از این قراره دیروز خودش خودشو ناخواسته لو داد که ی مدت پیش بهم دروغ گفته .منم رو دروغ حساسم حتی کوچکترین دروغ .بارهام بهم دروغ گفته .علاوه بر اینا پشت این دروغا فهمیدم کنار رفیقش خصوصی ترین حرفمون درمورد مسائل زناشویی رو گفته بعد انکار کرد که دوستم سوپری بود.منو کور و کرم دونسته بود.اینا به کنار دیشبم بعد کلاسم اومد دنبالم میدونست سر این موضوع ناراحتم بی تفاوت نشست کنارم و صدای اهنگو تا اخر زیاد کرده بود و هی میرقصید .هی هبچی نگفتم هیچی نگفتم دیدم داره بیشتر بی شعور بازی در میاره دیگه کنترلم از دست دادم باهاش دعوا راه انداختم.همیشه همینه ناراحتم میکنه و بعد جوری رفتار میکنه انگار خوشحاله.دروغ بهم میگه بعدشم که دستش رو میشه دروغای دیگه میگه.دیگه خسته شدم چجوری این ذات کثیفو ادم کنم؟ی مدت طولانی باهاش سرد شم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوران نامزدی برای شناخته نه آدم کردن هیچ کس اونقدر تغییر نمیکنه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
ببین اون میرقصه که تو از ناراحتی دربیای فضا شاد باشه از دلت دربیاد چرا از زاویه بد میبینی همه چیزو

غلط میکنه وقتی ناراحتم ی معذرت خواهی نمیکنه ی کلام درمورد مسئله پیش اومده حرف نمیزنه میرقصه

وای من از دروغ متنفرم بخدا سفید کارمون دروغگو بود دوست داشتم فقط برهههههه هی دروغ میگفت

تو روخدا خودتون اگه راستگو وصادقید با آدم دروغگو نمونید بخدا زندگیتون جهنمممممم میشه

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔