ببخشید یه تاپیک بود که زنداداشش هدیه محرمی خواستن و من گفتم شیرازیم و رسم داریم.دوست من پولدار نبودن بلوار عدالت زندگی میکردن حتما زرهی رو بلد هستید اونجا رو هم بلد هستید و من کامنت های دیگه هم گذاشتم که خودم و خواهرم با وجود وضع مالی خوب پدرم اصلا هیچ مراسمی برامون عیدی نیاوردن کمی از زندگی خودم تو تاپیک با دو سه تا کامنت گفتم و اصلا قصدم مقایسه نبوده و نیست فقط خواستم به استارتر بگم که این رسم تو شهر ما هست شاید سوتفاهم برطرف بشه وگرنه خودم تو خونه پدریم از لحاظ مالی مشکلی نداشتم و هشت ماه عقد و نامزد بودم هیچ مراسمی چیزی نیاوردن و من حتی واسه خودم هم با دوستم مقایسه نکردم باوجودیکه پدرم هم خونه بهمون دادن هم جهیزیه م کامل بود.....بازم ببخشید تو تاپیکتون مطلب غیر مربوط گذاشتم اون تاپیک قفل شده
تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞
بله زرهی قشر ثروتمند هست.والا ما داشتیم حتی دوستم سال ۷۷ دروغم چیه آخه مگه چیزی بهم میدن یا اقوام عر ...
اینم بگم ما نمیگیم هدیه محرمی میگیم برای دختر محرمی اوردن یه لباس و چادر و شال براش میارن نه کادو هست نه چیزی یادمه دوستم یه لباس که توش گلای قرمز ریز داشت آوردن و چادر و روسری اون زمان ولی نه من نه خواهرم نه خواستیم بیارن و نه منتظر بودیم نه واسه این محرمی نه هیچ مراسم دیگه ای حالا شما رسم ندارید نمیدونم والا
تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞
نه نگفتم شمادروغ میگی عزیزم شایدلفظ من بوده اشتباه برداشت کردی گلم
مشکلی نیست پیش میاد نمیدونم ولی من از زمان خیلی قدیم یادمه داشتیم حتی دوستم که نسبتی هم با هم نداشتیم و اون زمان پیش دانشگاهی یا همون کلاس دوازدهم میرفت که عقد کرد و بعدش محرم شد براش آوردن