2777
2789
عنوان

شوهره قاطي

439 بازدید | 16 پست

شوهرم عاشق شد از شهرش كوبوند اومد شهر ما 

ازدواج كرديم 

چندساله انواع كارا و دروغا رو ديدم ازش، هي مثل زنهاي ديگه صبوري كردم، سازش كردم ، هي فرصت دادم ، هي محبت كردم ، هي دروغ گفت، 

دو روزه تو بحثم باهاش ، سر اينكه نميگه حقوقش رو چكار ميكنه، ٤ تا خرجاي بزرگ و اينا رو ميگه، ٥٠٠ هزارتومن تهش رو هي ميگه خرج ريزه ريزه زندگي شده

قبضا مونده، بدهي مونده

بعد بهم ميگه خوب غريب نوازي ميكني 

خوب غريبي كه باش، مگه من گفتم بياي 

مث آدم زندگي كن خوب ، زندگي مشترك نداريم انگار ما

شايد خرج خوردو خوراك خونه ميشه 

وقتي خرجا يادداشت نشه خودت نميفهمي يهو مثلا دويست تومن كجا رفته

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

قبضا و بدهیا به خودش مربوطه خب،تو حرصشونو نخور بذار خودش فکرشو کنه

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غریب نوازی😂😂

بگو چه ربطی داره.مردا وختی دستشون رو میشه میزنن به ننه من غریبم بازی.

500 برای خورد و خوراک و ریزه میزه زیاده.

ببین چیکار میکنه.

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒

والا تو این دوره زمونه ۵۰۰هزار تومان هیچی نیست گاهی ما سرحساب می‌شیم می‌بینیم تو ماه ی تومان همینجوری خرج ریز ریز شده رفته

حرص نخور عزیزم، شاید زیاد حساسی

خیلی ریز بین نشو تو قضایا، حیفه شیرینی زندگی تلخ بشه

برعکس اگه یه جوری رفتار کنی ک بهش اعتماد داری سمتت جذب میشه

مرداد بنده احترام و اعتمادن

خدایی من تو یه هفته گذشته فقط 100 150 تومن خرج خودم شد اونم نمیدونم واقعا چی شد واقعا خرجای ریزه ای که بهشون توجه نمیشه و تو چشم نیس .البته تو شهرستان شرایط فرق داره 500 پول کمی نیس واسه شهر کوچیک