2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون پول زیادی بیاد حسابش

122 بازدید | 10 پست

مثلا ۲۰۰ملیون اونم وام کل قرض و قسطاشو باهاش بده چقدشو برا خودتون انتظار داریم بههتون بده شوهر من دیشب ۲۱۶ملیون وام براش ریختند ۵۰تومن مامانشو پس داد که واسمون مبل خرده بود اونم قسطی گرفته بود شورم یکجا پسش داد اما من نه طلایی نه دس اندازی نه هیچی ور داشت ۱۰تومن واسم فرستا. در صورتی که خونه خرید به این خودش من هرچی داشتن طلا واسش فروختم ۱۰۰تومن اون موقع طلا براش فروختم الان هیچی ندارم به نظرتون بی انصافی نیمکنه دیشب بهش گفتم خوب بیشتر بریز شروع کرد دادو بیدا۱د که ندارم اینم باید بزارم تو بانک یه ماشین بهتر بگیریم البته خودشو وا سه خودش هیچی نمیخره به زور یه پیرهن میخره واس خودش 

همون موقع ک طلا فروختی باید در ازاش دونگ خونه میگرفتی

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم قرض و قسطاتونو بدید از ماه دیگه که قسط نداری و کمتر میشه قرضاتون بگو خرد خرد برات کارت به کارت کنه تا طلا بخری.حداقل خیالت راحته بدهکار نیستی.واسه خودت میتونی چیزی بخری بعداین خیالتم راحته

من وقتی وام میگیریم که چاله اش کنده باشه  واگرقرض وقسطی باشه صفرمیکنیم دگه تقسیمش نمیکنیم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

[QUOTE=348547483]کاش طلا دادی حداقل میگفتی خونه به نامت کنه[/QUOTبه قول خودش من که زیاد سر در نمیارم‌ میگه چون خونرو یا وام مسکن خریدم تو ذهن بانکه پراید حتما به این خودش باشه ولی در کل از اونا نیست که چیزی به ناکم کنه اعتقاد داره مرد خونه تا زندگی زن نباید این حرفازو مطرح کنه