2777
2789

من ۶۸ هستم آیا انصاف است دهه هفتادی حساب نشم 😇خخخخخ

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یاد دختر همسایه افتادم .اون زمان من و دوستم کلاس اول راهنمایی بودیم این دختر خانم حدودا 22 سال دقیق نمیدونم .

اون کابوس ما بود 

بسیجی بود هر بار ما رو می‌دید می‌گفت نکنید کاری که به مادرتون بگم .خدا میبردتون جهنم .

دختره چون می‌دید ما شیطونیم پیش خودش فکر کرده بود با پسر جماعت تو اون سن دوستیم .

نمی‌دونم چرا ازش میترسیدیم انگار به خودمون شک داشتیم .

اون زمان همسایه هم ادعای مالکیت داشت رو بچه همسایه 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....

هیچوقت بازی ها و کارهایی که من تو بچگی کردم دخترم تجربه نمی‌کنه .

با این حال وضع معیشت خیلی هامون خوب نبود 

حسرت خیلی چیزا رو داشتیم 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....

منم دهه شصتی ام . واااااااااقعا یادش بخیر . چقدر همه چیز شبیه به هم بود . چقدر تمام خاطراتمون با هم مشترکه . ولی الان واااااقعا همه چی عوض شده . عاشق دوران کودکیمم . واقعا ازش لذت بردم . 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩