2777
2789

من ۶۸ هستم آیا انصاف است دهه هفتادی حساب نشم 😇خخخخخ

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان یاد دختر همسایه افتادم .اون زمان من و دوستم کلاس اول راهنمایی بودیم این دختر خانم حدودا 22 سال دقیق نمیدونم .

اون کابوس ما بود 

بسیجی بود هر بار ما رو می‌دید می‌گفت نکنید کاری که به مادرتون بگم .خدا میبردتون جهنم .

دختره چون می‌دید ما شیطونیم پیش خودش فکر کرده بود با پسر جماعت تو اون سن دوستیم .

نمی‌دونم چرا ازش میترسیدیم انگار به خودمون شک داشتیم .

اون زمان همسایه هم ادعای مالکیت داشت رو بچه همسایه 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....

هیچوقت بازی ها و کارهایی که من تو بچگی کردم دخترم تجربه نمی‌کنه .

با این حال وضع معیشت خیلی هامون خوب نبود 

حسرت خیلی چیزا رو داشتیم 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....

منم دهه شصتی ام . واااااااااقعا یادش بخیر . چقدر همه چیز شبیه به هم بود . چقدر تمام خاطراتمون با هم مشترکه . ولی الان واااااقعا همه چی عوض شده . عاشق دوران کودکیمم . واقعا ازش لذت بردم . 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩