2777
2789

تجدید وقتی میشه که طرف نمره قبولی رو نیاورده و مجبوره امتحان بده که پاس بشه ولی ترمیم اینه که طرف قبول شده اما نمرش جالب نبوده میخواد امتحان بده که نمرش بره بالاتر

چه فکر کنید می توانید و چه فکر کنید نمی توانید در هر صورت حق با شماست!!🙂👌🏻 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترمیم معدل با نمره ۲۰ انجام میشه ولی تجدید شدن یعنی نمرت زیر ۷ بوده ترمیم توی کارنامه ثبت نمیشه فقط ...

مرسی عزیزم

بعد ببین من الان یه درسی رو ۱۵.۵ شدم امتحان بدم اصلا چطوریه یعنی هرنمره ای بیارم به این نمره اضافه میشه ؟

نوع حساب شدنش چطوریه ؟

من درسام خیلی خوب بود والا اولین باره این مشکل واسم پیش اومده اصلا هیچی نمی دونم 

کسی که تجدید شده نمیتونه ترمیم کنه باید اول اون درس قبول شه بعد ترمیم کنه

و یه نکته اینکه مثلا تو توی شهریور تجدیدی تو بخوای درست کنی حتی اگه ۲۰ هم بشی واسه کنکور مهم نیست و تاثیرش خیلی بده چون باید نمره ت برای خرداد باشه !

🏃🏻‍♀️

مرسی عزیزمبعد ببین من الان یه درسی رو ۱۵.۵ شدم امتحان بدم اصلا چطوریه یعنی هرنمره ای بیارم به این نم ...

پایانیت چند شده؟ 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

کسی که تجدید شده نمیتونه ترمیم کنه باید اول اون درس قبول شه بعد ترمیم کنهو یه نکته اینکه مثلا تو توی ...

یه سوال تجدیدی متوسطه اول مهمه یا نه؟ 

مثلا جایی تاثیر داره؟ مثل انتخاب رشته؟ 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

آها مرسی عزیزم من فکر میکردم ترمیم و تجدید یکیه😁

نه 

ببین ترمیم خیلی داستانش پیچیده ست

مثلا من اگه سال ۹۷ یه درسی رو ۲۰ شدم واسه کنکور امسال باید ترمیم کنم ، دلیلش اینه اون نمره ی ۲۰ چند سال پیش تاثیرش تو کنکور کمتره تا ۲۰ امسال !

🏃🏻‍♀️

نه ببین ترمیم خیلی داستانش پیچیده ستمثلا من اگه سال ۹۷ یه درسی رو ۲۰ شدم واسه کنکور امسال باید ترمیم ...

بعد ببین من الان ترمیم کردم مثلا ۱۵.۵ شدم هرچقدر نمره بیارم اضافه میشه به این نمره و ۲۰ میشم ؟

خیلی سر در نمیارم اولین باره 🫤