2777
2789
عنوان

چرا بعضی ها میگن زن هیچ وظیفه ای نداره همه وظایف با مرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3675 بازدید | 196 پست
نه اینکه کار مردان دیده میشه کار معدن سربازی کارگری ساختمان شهر داری جنگیدن اون سرباز های بدبختی که ...

میخوای از کار زنا بهت بگم؟

تو این جامعه مرد سالار اکثر سلبریتی ها و دانشمندا خانوم بودن و اگه خانوما نباشن پزشکی در دنیا دچار اختلال میشه چون نصف پزشکان و پرستاران خانومن 

شما ی پریود شدن و زایمان رو نمیتونید تحمل کنید پس حرف از کار کردن و مرد بودن نزنید 

با این افکار هم سمت هیچ دختری نرو و بدبختش نکن لطفا تا درست متوجه نشدی که از چه کسی زاده شدی و داری در مورد چه کسی صحبت میکنی 

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

والا رفتم یک شرکتی کارش بد نیست جو و آدما هم خوبن راضی هستم ولی ماه اول پول نمیده

پس هنوز قرار داد نبستی 

خیلیم عالی عزیزم 

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا به خدا ک خونه هم کم کارو زحمت نداره همین بچه ای ک شما دنیا میاری اصلا آقایون نمیتونن درکش کنن

مسافرت رفتیم سه روز خدا شاهده یه وعده غذای خوب نخوردیم با اینکه جاهای خوب میرفتیم همش تقلب کباب همش چربی و اشغال گوشت پیتزا همش پنیر و کالباس گندیده اونم با چه قیمت های زیادی اونم بدون بهداشت اینا کجا غذایی که خودمون درست میکنیم با قیمت کم و بهترین کیفیت کجا 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

میخوای از کار زنا بهت بگم؟تو این جامعه مرد سالار اکثر سلبریتی ها و دانشمندا خانوم بودن و اگه خانوما ...

آره زنان دانشمند و پزشک خیلی توی کشور زیادن و حتی توی دنیا بیشتر از مردانه زایمان که چیز طبیعی هستش بعدم آدم از مرد و زن به دنیا میاد نه فقط زن خالی

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده 
آره زنان دانشمند و پزشک خیلی توی کشور زیادن و حتی توی دنیا بیشتر از مردانه زایمان که چیز طبیعی هستش ...

میدونی در زبان لری به زن میگن چی؟

آفرت یعنی آفریننده 

در ایران باستان زن رو مقدس میدونستن 

همین زایمانی که تو داری ازش صحبت میکنی براحتی 

بله توان جسمی مرد هم یچیز طبیعیه!!

توان جسمی مرد بیشتر از زنه همون جور که زن پریود میشه و زایمان میکنه مرد کار میکنه!

کنار هم بچین اینارو به نتایج خوبی میرسی 

میخوای از کار زنا بهت بگم؟تو این جامعه مرد سالار اکثر سلبریتی ها و دانشمندا خانوم بودن و اگه خانوما ...

اولند کل دنیا مرد سالاریه این که مشخصه حالا چه کم تر چه بیشتر مردا هم الان توی اوکراین مردا دارند میرند زیر مین بمب توپ برای کشورشون تو ایرانم رفتن تو آمریکا هم رفتن کل دنیا رفتن دیگه حالا بقیه بماند دیگه می خوای خانم ها هیچ کاری نکنن این طرز فکر مال فیمنیست هاست

میدونی در زبان لری به زن میگن چی؟آفرت یعنی آفریننده در ایران باستان زن رو مقدس میدونستن همین زایمانی ...

نگاه کن زایمان گردن و این چیزا بحث طبیعه اثلا قابل مقایسه با مردی نیست که میره تو معدن یا میره جنگ خودت فکر کن رفیق جلوت تیکه تیکه بشه یا یکی جلوت با یه خنجر 37 سانتی سبز بشه بعدم میدونی چنتا مرد کلا تو جنگ ها دیوانه شدن جانباز شدن سوختن شیمیایی شدن تو حوادث کار کشته شدت آره میدونم شرایط خانم ها هم عالی عالی نیست ولی خودت قضاوت کن 

اولند کل دنیا مرد سالاریه این که مشخصه حالا چه کم تر چه بیشتر مردا هم الان توی اوکراین مردا دارند می ...

اتفاقا همه کشورا سربازای خانوم دارن حتی اوکراین بهتره قبلش ی سرچ میزدی  

فقط ایرانه مث ی کلفت با زن رفتار میکنه وگرنه رئیس جمهور های خانم هم کم نیستن و شکر خدا دارن حق و حقوقشون رو میگیرن خانم

اتفاقا همه کشورا سربازای خانوم دارن حتی اوکراین بهتره قبلش ی سرچ میزدی فقط ایرانه مث ی کلفت با زن ر ...

98 درصد جنگجو های دنیا مرد هستن اونا تو ارتش بیشتر کادر هستش بعد کجا اوکراین پس چرا یک فیلمی واقعی نشون نمیدون که توش زن باشه همش مردن آمارش هست

اتفاقا همه کشورا سربازای خانوم دارن حتی اوکراین بهتره قبلش ی سرچ میزدی فقط ایرانه مث ی کلفت با زن ر ...

آره اما درکل مردا بیشترن

نگاه کن زایمان گردن و این چیزا بحث طبیعه اثلا قابل مقایسه با مردی نیست که میره تو معدن یا میره جنگ خ ...

طبق منطق خودت جوابتو میدم 

همونطور که زایمان و پریودی و شیردهی یچیز طبیعیه قدرت بدنی مرد هم طبیعتا از زن بیشتره پس اینا یچیز عادیه 

هر کدوم نباشن یطرف دیگه فلجه اوکی؟

اول صبحی با منطق تخ.. اعصاب منو خورد نکن 

من نه فمینیسمم نه چیز دیگه ای 

ولی با این جامعه مرد سالار فشاری که روی خانوماست روی هیچکس نیست برای اثباتش یسر برو قانونای جا عزیز رو بخون متوجه میشی که حتی حقوق انسانی هم از خانوم گرفته شده و جاشو داده به مهریه و اونم مهریه ای که اینقد اذیت میکنن که نمیدن به اکثریت و یا کاری میکنن خود طرف بیخیال شه و در ایران در حال حاضر تنها اهرمه برای حفظ زندگی مشترک

98 درصد جنگجو های دنیا مرد هستن اونا تو ارتش بیشتر کادر هستش بعد کجا اوکراین پس چرا یک فیلمی واقعی ن ...

باهات بحثی نمیکنم 

مامانت باید یسری چیزا رو بهت میگفت ولی دارن پارسا فاطی و پرنسعلی تحویل جامعه میدن 

آدم میمونه چی بگه

آره اما درکل مردا بیشترن

تو حرفت تهش اینه که مردا برترن؟

بگم آره بحثو تموم میکنی؟

دنبال چی ای 

بشین فک کن یکم افکارت مث بچه دو سالست 

باورم نمیشه دارم با ی آدم نوزده ساله بحث میکنم

طبق منطق خودت جوابتو میدم همونطور که زایمان و پریودی و شیردهی یچیز طبیعیه قدرت بدنی مرد هم طبیعتا از ...

مگه ازدواج توافقی نیست؟