2777
2789
عنوان

کمککک

88 بازدید | 5 پست

برم بزرگسالان دیبلم رشته ی خودمو بگیرم ( خودم کامپیوتر فنی حرفه ای بودم ) بعد برا کنکور ریاضی بخونم یا برم دیبلم ریاضی بگیرم اگه بخوام دیبلم ریاضی بگیرم باید سه سال برم بخونم ؟؟

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بلد نیستم ولی اومدم 😕

هی

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

دیپلم رشته ی خودتو بگیر ولی عملی هم مهارتهاشویادبگیر مثل ورد اکسل فتوشاب... بازارکارخوبی هم داره

خب اگه بخوام دیبلم ریاضی بگیرم بایذ سه سال دبیرستانو بخونم؟

خب اگه بخوام دیبلم ریاضی بگیرم بایذ سه سال دبیرستانو بخونم؟

من سال دوم دبیرستان بودم تجربی میخوندم تغیررشته دادم ب ریاضی 

شما فقط سال دیپلم رو باید بخونی یعنی سوم دبیرستان رو ریاضی بخون زمان مااینجوری بود ولی بروبپرس بازم